KOIRA-ASIAA: Dalia on ollut viime aikoina todella erityisen puuhakas. Koko ajan kantaa räsyään ja leluja haluten leikkiä. Tuntuu ettei mikään riitä meidän neidille. Niinpä lähdimmekin eilen autolla järvenpäähän. Automatka meni yllättävän hyvin eli ei juuri edes kuolaillut vaikka normisti on autossa enemmän tai vähemmän pahoinvoiva!

Dalia visiteerasi ensin raakaruokakaupassa ostamassa munuaisia, sydämiä ja possun lihaa. Käytiin myös kahdessa eri koirapuistossa ja vielä reippaalla lenkillä siskoni cockerin Ainon kanssa. Auto odottamista oli myös aika paljon Dalialla kun kävin itse asioilla ja sitten viimeiseksi käytiin ak:n äidin luona iltakylässä. Dalia raukan ruoka-aika meni hieman pitkäksi  reissun venymisestä johtuen ja hän yrittikin sinnikkäästi kerjätä itselleen murkinaa joka välissä... Yhdellä voileivällä piti selvitä koiraparan kunnes päästiin kotiin sapuskille.

Dalian kanssa on kyllä ilo liikkua missä vaan kun osaa käyttäytyä mallikkaasti ja tottelee hyvin sekä suhtautuu kaikkeen tosi positiivisesti.  Collie on parhaimmillaan sellainen "mielenrauhakoira" kun ei tarvitse  komentaa eikä ääntä korottaa missään vaiheessa.

TALLILLA: oltiin Hannan kanssa kaksin tänään sunnuntaina. Hokit laitoin Masalle varmuuden vuoksi kantoihin ja siinä oli kyllä vääntämistä kerrakseen!! Jengapihdit ja ties mitkä välineet sekä kirosanat oli käytössä kun kaivoin mudan täyttämät "kolot" tyhjäksi. Kaameeta mikä ähkiminen ja puhkiminen ja hammasten kiristys!! Meinasin luovuttaa pariin otteeseen mutta sisulla... Hanna lähti ratsimaan ja minä jäin siivoamaan tallia ja tarhaa sekä tekemään muita tallihommmia. Kyllä oli viileetä tallissa kun ulkona on pakkasta ja toinen ovi puuttuu vielä mutta tallitöissä pysyy onneksi lämpimänä. Masalle vietiin lämmintä vettä tarhaan. Heinätkin maistui kaverille lenkin jälkeen paremmin. Kuivaa, hyvin korputettua leipää on nyt laatikollinen, kiitos Katin työkaverin.