Masalla on mahahaava, kuten arvelinkin. Nyt siis varmistui syy oudolle käytökselle. Antepsinia ja gastrogardia nautitaan seuraavan neljän viikon ajan. Sellaisella alueella on muutokset että kuulemma ei kaikkein helpoiten parannettavissa mutta katsotaan miten nyt selvitään. Parhaamme yritämme!!

Lääkkeitten lisäksi heinää pitäisi olla koko ajan saatavilla ja sitten osteltiin greenlinea kun ohjeistuksen mukaan siitä on hyötyä mahahaavan parantumisprosessissa. Tammikuun alkupuolella mennään kontrolliin ja nyt sitten edelleen himmaillaan ratsastaessa. Kävelyliikuntaa pitäisi päivittäin harrastaa. Harmi vaan kun itsekin olen pikkuvikainen joten en juuri muuten voi kuin selästä käsin kävelyttää. Talutus on "out" jos mielin koirien kanssa lenkkeillä. Jalat ovat juuri nyt sen verran kipeät ettei kerta kaikkiaan taivu yhdellekään ylimääräiselle lenkille.

On tämä mun ja masan alkutaival ollut aikamoinen. "Akuankan tuuri" jatkuu vaan. Toivottavasti masa kuitenkin kuntoutuu sen verran että päästään taas harrastamaan. Ei tällainen himmailu pidemmän päälle ole meidän juttu ja muutenkin mielestäni hevonen on käyttöeläin ei lemmikki; ainakin aivan liian kallis sellaiseksi.

Ai miten kaukaiselta tuntuukaan se kun päästelimme loppukesästä ja alkusyksystä täyttä laukkaa ja nautimme pitkistä maastolenkeistä...

Niitä odotellessa.