Oltiin toissapäivänä lenkillä jossa Dumle ja Mona kirmailivat tennispallon perässä. Dumlen meno oli sen verran vauhdikasta että meni mäkeä alas juostessaan mukkelismakkelis eli heitti kuperkeikan. Dumle nousi kyllä kopmpuroinnin jälkeen ylös ihan ok eikä ontunut mitenkään mutta illalla sitten roikotti oikeaa etujalkaansa ja ontui voimakkaasti. Arvelin sen johtuvan iltapäivän röntyilystä. Tarkastin tassunpohjan enkä huomannut siellä mitään haavaa tms. Hyvin pian huomasin että ontuminen lieveni kun oltiin jonkun aikaa oltu liikenteessä ja oli pahimmillaan levon jälkeen. Dumle myös nuoli tassuaan normaalia enemmän.
Vaiva on nyt paranemaan päin jos liikuntaa katsotaan eli ontumista tuskin havaitsee mutta edelleen liikkeelle lähdettäessä Dumle linkuttaa jonkin verran. Nyt olen sitten kahden vaiheilla vienkö tohtorille, annanko jonkun kipulääkekuurin vai olenko tekemättä  mitään.Yleensä en vie eläinlääkärille jos vaiva selkeästi on menossa ohi kun kyllähän koira joskus voi venäyttää jonkun paikan ja toipua siitä ajan kanssa.  Taidan kuitenkin odottella viikonlopun yli ja tarkkailla tilannetta.

Monaa joutuu nyt ihan tosissaan komentamaan kun on ottanut Dumlen hampaisiinsa. Dumle raukka, kiltti kun on, menee selkä kyyryssä karkuun ja musta "Justiina" pitää komentoa. Tämä tilanne syntyy lähinnä silloin kun tavoittelevat ak:n huomiota, esim. töistä kotiin tullessa. Mona käyttäytyy nimensä veroisesti; on siis todellinen "Monsteri"...

Huomenna olisi tarkoitus lähteä tyttöjen kanssa Mäntsälään Suskin koirakoulun syystapahtumaan käväisemään ja tapaamaan toisia koiria ja koiraihmisiä.

Muuta: Mona syö nyt pitkän harkinnan jälkeen Brit Caren venison&potato sapuskia johon saa nyt jäädä kun näyttää sopivan ja maistuvan loistavasti, En viitsi Dumlen  allergiasapuskille opettaa joten kiva kun löytyi tällainen muona. Pitkään kyllä mietin ja tutkin netistä ruokien tuoteselosteita. Tässä muonassa ei ole soijaa, viljaa, maissia eikä riisiä joten päädyin siihen. Ajatuksena että jos taas Barf-laiskuus iskee, voin harkita Daliankin siirtämistä samaiselle ravinnolle. Nyt hieman haasteellista Barffata kun pitää ruoat hakea Jpäästä asti. Siellä sijaitsee F-animal jonka hyvälaatuiset sapuskit ovat aivan omaa luokkaansa!! Mona on muuten hirmu syöjä nykyään. Hyppii ja pomppii innoissaan kun kuulee sanan ruoka ja ahmii kauheeta vauhtia. On vähän tahti muuttunut...wink