TYTTÖJEN UUDET KUPIT...                                                    ... ja UUDET HIHNAT, arvaa kumpi on kumman?

          
DUMLEKIN SAI JOTAIN... MUTTA MITÄ 
Eli ihan vapaasti voi arvata mikä tämä on ja kuinka kauan kesti että se päätyi tähän tilaan...

On jo pitkään tehnyt mieli koirashoppailla ja tänään sitten sen tein, palkkapäivän kunniaksi. Ostan usein palkkapäivänä koirille edes jonkun lelun, meillä kun ne lelut ei juuri pääse kertymään. Taloudesta löytyy nimittäin sellainen tosi "tehokas" leikkijä nimeltä Dumle jonka käsittelyssä ei mikään lelu kauan happane. Olen kokeillut VAIKKA MITÄ!! Päämääränä on Dumlella tuhota kaikki A.S.A.P. Pehmolelut on Dumlen mieleen ja on se toisaalta todellakin niin ihanan söpö näky kun "iso ja pelottava" mustanaama lussuttaa pehmolelua antaumuksella. Pehmojen lisäksi tykkää Dumle kovasti tennispalloista. Ne kestävät ehjänä silmänräpäyksen. Ai niin ja tietysti nahkaiset jalkapallot, olin ihan unohtaa.

Musta Monsteri on jonkinasteinen pallohullu; kauaa ei sille voi heitellä kun lähtee menemään kierroksille. On kyllä tosi vikkelä liikkeissään ja usein onnistuu nappaamaan pallon ennen Dumlea. Kova kilpajuoksu niillä aina on.
Dalia taas on ehdottomasti vetoleikkijä. Moottori käy kun Dalia pääsee vauhtiin. Rinsessa ei oikein ymmärrä pallon perässä laukkaamisen päälle. Lähinnä hilluu mukana ja puree kavereita hännästä.

Nyt olen sitten Daliankin siirtänyt syömään Brit Carea. Vaikuttaa kyllä erinomaiselta ruoalta toistaiseksi. Tuntuu olevan maistuvaista ja vatsat on priimakunnossa.

Vastauset yllä oleviin kysymyksiin: Dalia Daltton omistaa "lovely" ruokakupin ja pinkin hihnan. Pinkki on rinsessan väri. Mona Monsterin kupissa lukee siis "angel" ja hihna on lila.
Kolmannessa kuvassa oleva muodoton kasa on tai siis oli jättikokoinen tennispallo joka oli valitettavasti aika kallissad... Se hajosi alle viiden minuutin. Olkkarin lattia oli täynnä palasia... Ihan kiva.
 
DALIAN MAKOISAN UNIKUVAN MYÖTÄ RENTOA VIIKONLOPPUA SILLE KUKA LUKEE...heart