No nyt tuli kyllä sellainen ilma ettei paremmasta väliä. Kun oltiin yölenkillä eilen niin 20 kiloiset lassiet meinasivat mennä nurin tuulessa. Ei meinannut "ison hädän" toimittamisesta tulla mitään kun koiraparat heiluivat tuulen mukana ihan holtittomasti. Toisaalta olivat myös vauhti päällä tuulesta johtuen ja varsinkin Dalia sai mielettömiä hepuleita ja yritti raivokkaasti saada kaverit juoksemaan!!

Aamu koitti niin aina vaan keli parani. Illalla ei tullut lunta, vain myrskysi mutta nyt sitten¨saatiin kaupan päälle luntakin. Ikävästi kuoriutui päällimmäinen kerros ihosta kun lumi hakkasi kasvoille. Meidät kuitenkin pelasti, mikäs muukaan kuin AAMUMETSÄheart!! Siellä oltiin kuin "herrankukkarossa" isojen puiden suojatessa tuulelta. Kun vielä vähän ylistän tuota korvaamatonta pusikkoa niin kohta se mitä todennäköisemmin rupeaa herättämään kiinnostusta laajemmaltikin... Voisin antaa sen "perinnöksi" jollekin oittilaiselle koiraihmiselle niin ei menisi hukkaan!!

Nyt ei viitsi kyllä ollenkaan pistää nenää ovesta ulos ennenkuin myrsky rauhottuu vähän. Me keskitymme täällä loppupakkauksiin ja ulkoilemme sen mitä pakko. Dumlen mahanalusen pesin eilen vielä Malasebillä ettei tartte heti ruveta puunaamaan muuton jälkeen. Oikein odotan muuttamista jos huomenna vastaavanlainen keli!!! Onneksi kuitenkin ymmärtääkseni ilmeisesti hieman helpottaa??yes Peukut sille. Toivossa on hyvä elää...