Eilen olin Järvenpäässä hoitamassa äidin luona siskoni koiria jotka ovat siellä hoidossa. Vanha Saki papparainen, lähes 14 vuotias collieherra ei ollut oikein syönyt ja lähdin katsomaan voinko tehdä asialle jotain. Saki on edesmenneen rakkaan Demi-koirani jälkeläinen, viimeisimmästä pentueesta. Pappa on kyllä niin kankea jo, mutta jaksoi kyllä tulla ovelle toivottamaan tervetulleeksi. Saki on aina ollut vähän "ronkeli" sapuskan kanssa ja saattaa olla parikin päivää syömättä.  

Lämmitin pari keitettyä broilerin filettä kun ajattelin että lämmin ruoka saattaisi maistua paremmin ja maistuihan se. Saki pisteli pari filettä suorastaan innokkaasti lattialla maaten ja siinä samassa myös jonkin verran raakaa jauhelihaa. Annoin Sakille rentouttavaa hierontaa sapuskin jälkeen. Kun olin saanut papparaisen iltaunille niin katselin toisen koiran, cockeri Ainon, kanssa emmerdalea. Aino köllötteli sylissä reteesti, silmät umpi kiinni.

Päätin vielä ulkoiluttaa koirat ettei äidin tarvitse enää lähteä iltalenkille. Mentiin Ainon kanssa reipas tahtinen lenkki, välillä jopa juosten. Oli kiva keli ja Aino käyttäytyi mallikkaasti. Sakin kanssa taas"hiivittiin" hitaasti pitkin tanharia. Ei meinannut ukko päästä jäässä eteenpäin, kankeeta oli meno. Häntä kuitenkin heilui kovasti kun vastaan tuli 2 pikku koiraa, silloin ainakin havahtui omista ajatuksistaan. Sellaisia ne papparaiset on, omissa maailmoissaan suurimman osan ajasta.

Lenkiltä lenkille siis menin, sillä ennen ja jälkeen järvenpään reissun olin omien kanssa ulkona. Polvi oli ihme kyllä aika ok, kun eilen taas särki koko ajan.

Ai niin!!  Jeeeeeee!! DALIA DALTTON ON LAIHTUNUT 3 KG!!! Punnitsin tänään perjantaina EHEL:in vaa'alla rinsessan ja niin tosiaan oli paino pudonnut. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että kyllähän sen silmämääräisestikin huomaa. Paino nyt 21,2 kg.

Ostin Dumlemiskalle vihdoinkin ne kosteustustipat, 4 vkon kuurin. Toivottavasti helpottaa oloa. Eilen täydensin muuten leluvarastoja ja kuten arvasin, Dumle hullaantui pehmolehmään jota kanniskeli mukanaan koko illan. Tänä aamuna jouduin valitettavasti poistamaan ihanan ammun käytöstä kun sisälmykset tuli ulos... Miskan rakkaus kun on NIIIIIN suurta!!wink Purupatukat x 2 on vielä elossa mutta nyt kun lehmä "kuoli" on toinen niistä joutunut Dumlen käsittelyyn eikä varmaankaan ole kovin pitkäikäinen.