Kel onni on se onnen kätkeköön... näin kuuluu sanonta ja jotain perää siinä kyllä tuntuisi olevan. Lupaava mökki kuvio kouvolan lähellä meni mönkään meidän osalta itsestä riippumattomista syistä. Päätin vetäytyä kun tilanne meni tosi mutkikkaaksi eräästä ihmisestä johtuen. Tässä on aamu mennyt asioita järjestellessä mutta uskoisin että olen nyt päätynyt meidän kannalta hyvään ratkaisuun.
Löysi,n ja jo varasinkin, meille rivarikaksion joka menee remppaan ja on ilmeisestikin vuoden vaihteen jälkeen valmiina muutettavaksi. Olen googlemapsillä tutustunut uuden asuntomme ympäristöön ja lenkkimaastot näyttävät olevan ihan kelvolliset. Se on sellainen tosi tärkeä asia kolmen koiran omistajalle. Asunnon otan muutoin "sikana säkissä" kun en viitsi ajella kouvolaan näytön takia. Toivotaan parasta!  

Aion käydä kouvolassa töissä junalla järvenpäästä käsin ne päivät mitkä töitä olisi ennen joulua ja sitten toivon mukaan muutan omaan asuntoon ennen vuoden vaihdetta. Toivottavasti työnantajalle sopii että aloitan työpäiväni klo 9 jolloin ehdin ensimmäisellä junalla perille ja voin lopettaa kuitenkin neljältä viimeistään niin että ehdin taas hoitaa kotivelvoitteet (koiruudet) järvenpään päässä. Poikani on luvannut käyttää koirat ulkona ennen töihin menoa päivällä joten se asia on hoidossa. Ei tule kavereille kupla otsaan. 

Aina löytyy jonkinlainen ratkaisu kun hetken miettii. Nyt ei koiria varusteineen tarvitse roudata paikasta toiseen vaan voivat olla samassa paikassa kunnes muutetaan sitten omaan vuokra-asuntoon. Tilanteet muuttuu, mitä lie huomenna...