VIHDOINKIN PURULUU!!!

 
Voiko puruluun jäystämisestä nauttia näin paljon? No kyllä voi jos Dalialta kysyy. Ei ole pitkään aikaan saanut tällaista tavallista puruluuta ja nyt kun näin kävi oli luun pureskelemiseen keskittyminen todella intensiivistä. Äkkiä nappasin puhelimen ja otin kuvan kun Koksu oli niin söpö...

Aivan mahtava fiilis kun on vapaata! Sai nukkua niin pitkään kuin halusi, herätä rauhassa ja nousta ylös kun siltä tuntui. Lisäksi illalla ei tarvinnut vilkuilla kelloa tyyliin "pitäisi olla jo nukkumassa". Ei sen puoleen, töissä tuntuu ihan lupaavalta mutta kyllä on kiva olla vapaallakin ja vielä useampi päivä peräkkäin. Kävin aamulla tämän kaiken ihanuuden kunniaksi ostamassa Lidlistä ihania rasvaisia croissanteja joita ahmin kiitettävästi aamu (klo 11 jälkeen...) kahvilla. Rakasta rasvaisia croissantteja! Nami!!

Joulu on kohta mutta olkoon vaan. Mulla on sellaiset neutraalit fiilikset asian suhteen. Odotan kovasti muuttoa omaan kotiin, se täyttää mielen. Nautin vapaasta ja syön siinä samassa ehkä vähän kinkkua tai jotain. Ei sen kummempaa. Ei stressiä! Toive santaclausille: Ihan kiva jos ilma vähän lauhtuu, nyt on hieman vileetä.