Nyt sitä lunta sitten tulee ja tulee! Luulisi kaikkien "lumi-ihmisten" olevan tyytyväisiä... Lumitöiden teko on todella epäkiitollista hommaa; 5 minuutin päästä ei edes huomaa että jotain on tehty. Jokapuolella on lumidyynejä jotka ovat paikoittain koiria (ainakin Monaa) korkeampia. Positiivinen puoli asiassa: Tulee ainakin niin mattelle kuin koirillekin kunnon lihaskuntotreeniä kun polvet saa nostaa nenää asti joka askeleella. MUTTA lumen alla piilee vaara...
Siellä on nimittäin TAKIAISIA piilossa. En ole varmaan koskaan joutunut niin kaameeta määrää takiaisia koirasta poistamaan kuin eilen Dumlesta. En voinut uskoa silmiäni kun tultiin sisälle. Korvassa oli oikein takiaisrypäs! Oli kyllä aikamoinen homma niitä poistaa ja taatusti melko epämukavaa myös koiralle. En älynnyt kuvata, olisi pitänyt.
                       
                                 DUMLE KOMEENA                                                                           TARKKAA TASSUJEN SIISTINTÄÄ
                                 



MATIASMONSTERI

                                
 
                            TUULENTUIVERTAMAT LENKKEILIJÄT                                                                                                                   PUUHANEITO
 



TELMITÄÄN...(=tytöt kiusaa Dumleparkaa)
 
Huomenna se sitten alkaa, uusi elämä. Herätys on kello 5 ja juna Kouvolaan lähtee 7:10. Kävin siirtämässä auton katokseen ja laitoin lohkolämppärin päälle. En todellakaan rupea kukonlaulun aikaan kaivamaan autoa jostain lumikasan alta ja kun mammalle oli ok, niin saan onneksi ensi viikon pitää autoani katoksessa. On ihan epätodellinen fiilis ns. normielämästä kun olen tottunut toimimaan omaan tahtiin jo lähes 3 kk. Kävin ostamassa kahvit ja teet töihin ja olen pakannut pressokeittimenkin mukaan. Niin ja lilat crocsit tietty kans.... Kelan tunnukset on myös kaivettu esille ja vielä pitäisi etsiä tiedot huomenna soitettavaa verokorttipuhelua varten. Kelaan täytyy kanssa rimputtaa. Muuttoasiat pyörii mielessä kun edelleen epäselvää milloin saavat remontit tehtyä. Toivon että 28.12 niin pääsisin omaan kotiin ennen vuoden vaihdetta. Täytyy yrittää käydä katsomassa asunto että näkee vähän huoneiden koon jotta tietää mitä ottaa muuttokuormaan mukaan.
Nyt on sellainen fiilis että saatan vaikka kaivaa maalipensselin esille maalata yhden pöydän lilaksi. Ja yritän mennä ajoissa nukkumaan!