Saavuttiin Kouvolaan, koko remmi. Muutto meni ok koirienkin osalta. Matkustivat veljeni kyyditsemänä ak:n autossa turvallisesti perille. Daltton sai cerenia annostuksen tunti ennen reissua ja oli veljeni kertoman mukaan, verratuna aikaisempiin automatkoihin, ollut hieman rauhallisempi ja vähemmän kuolaava kuin yleensä. Jotain hyötyä lääkityksestä siis oli.

Uusi laminaattilattia peiteltiin alk:lle epätyypilliseen tapaan matoilla. Itse kun olen kauniin lattian ystävä enkä niinkään innostunut isoista matoista joita on melko vaikea pitää puhtaana kolmen koiran kanssa. Mieluummin siivoan oksennuksen lattialta kuin matolta...

Ekalla ulkoilulla käytiin heti automatkan jälkeen ja jopa Dalia sai tarpeitaan tehtyä mikä on sinällään ihme, uudessa paikassa kun ollaan. Läheltä = talon takaa, löytyi mielenkiintoisen näköinen metsäpläntti johon täytyy tutustua tarkemmin ajan kanssa. Saimme veljeltäni ihanan harmaan iiiiisooon sohvan johon mahdumme kaikki kolme leveästi pötköttämään ja se olikin ensimmäinen paikka mihin koirat pomppasivat kun pääsivät sisään.

Monan ja Dumlemiskan automatka sujui ongelmitta, kuten odottaa saattoikin. Mitäs muuta? Nyt ollaan siis oltu kouvolalaisia noin 2 vrk, istun töissä naputtelemassa tätä kun kotona ei yhteydet vielä pelitä. Saunalahden tikut ja boxit on teillä tiettymättömillä joten ilman nettiä ollaan. Olin itse eilen aivan rampa ja koomassa muuttopäivän jäljiltä. Ei edes buranat auttaneet ja se on ihme. Kävin kyllä koirien kanssa päivällä pitkähköllä lenkillä mutta vasta illalla kymmeneltä alkoi olo helpottaa.

Vielä on jonkin verran  laatikoita purkamatta ja tavarat hakee paikkaansa mutta voiton puolella ollaan!! Nyt kun vaan Mona selviää hengissä illan paukutteluista niin sitten olen tyytyväinen. Täytyy laittaa töllö huutamaan täysille ja sälärit visusti kiinni.

Ja sen vielä sanon että kyllä on ihme että meille aina löytyy sellaiset lenkkimaastot jossa on hevosen paskaa. Niin tälläkin kertaa ja koko päivälenkin sain kytätä meitin paskasieppoja (uusi lintulaji, jättikokoinen, karvainen, noin 20 kg + painava) ja naama punaisena hätistellä heittiä kasoilta pois. Mona varsinkin on aivan mahdoton tässä asiassa!! Katsoo vaan ja jatkaa "paskan jauhamista". Että sellainen "hienohelma lassie" meidän Matias on...

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!! PALJON ONNEA JA KAIKENLAISTA HAUSKAA TULEVALLE VUODELLE 2013!!!

Eve ja Dogit
heart