Varovaisen toiveikkaasti täällä KOTIOLOISSA naputtelen postausta. Eilen saatiin taas linjat toimimaan ja nyt sitten ehkä kenties ja mahdollisesti alkaa sujua tää kotidatailukin... En kyllä ymmärtänyt puoliakaan soneran tädin selityksistä miksi netti toimi pari päivää ja sitten taas ei. Tutkimattomat ovat soneran tiet. Mutta, mutta asiaan: Aamulla heräsin aikamoiseen päänsärkyyn. Totesin heti että asiakaskäynti on syytä siirtää huomiselle mutta muuten saan tunnin köllimisen jälkeen itseni liikkeelle joten kuten. Päätä särki koko päivän ja tulin siihen tulokseen että saattoi johtua joko jumissa olevasta niskasta tai sitten eilisen effica laskutus koulutuksen kirkkaan valkokankaan tuijotuksesta johon videotykillä heijastettiin tietsikan näyttöä. Omaan erittäin valoherkät silmät ja häikäisyefekti oli voimakas, täytyy myöntää. Sain kuitenkin päivän sujumaan miten kuten ja omassa työpisteessä oli taasen vilskettä ja kasautuneita töitä joten kyllähän se aika kului.

Kotiin ajellessa mietin että ihan kiva lähteä lenkille että pääsee vähän ulkoilemaan ja ottamaan happea mutta vielä mitä. Heti oven avattuani tiesin että nyt ei taida olla sisällä ihan siistiä, sellaiset aromit tuli vastaan. Dumlen pakki on ollut viime päivinä hieman löysä mutta nyt sitten ei ollut enää voinut kaveri pidätellä ja valkoiselle matolle oli tullut vahinko. Haju oli huikea mutta ei ollut eka kerta ja nyt ei sentään ollut sotkuja pitkin seiniä. Ja ei muuta kuin siivoomaan. Mattoja pihalle, tuuletus päälle ja moppi heilumaan. Kaksi pientä buklee mattoa oli saanut osansa ja sitten pitkä valkoinen matto joka oli eniten kärsinyt. Koska olen kuitenkin hieman vajaa 5 vuotta elänyt meidän allergikkomme kanssa ja muidenkin "kakkahousujen", olen jo suhteellisen rutinoitunut siivoustoimissa joten siinä ei kauan nokka tuhissut. Järjestelin vielä päälle päätteeksi matot uuteen järjestykseen että pääsevät koirat liukastumatta kulkemaan paikasta toiseen. Illan ohjelmaan kuului ylimääräisenä hommana myös maton pesua kylppärissä. Sanomattakin selvää on että Tylosin kuuri alkoi tänään heti saman tien.

BLÄÄH TAAS MASSU PIPI...

Iso Hauva parka! Nyt on sitten pidettävä lähes koko ajan Dumle hihnassa kun on salaman nopea paskan syöjä. Muuten saa koko ajan olla silmä tarkkana kun Dumle on oikeasti lännen nopein mitä kikkareiden syömiseen tulee. 
MITEN SAADA OIKEASTI SOLAKKA LASSIE NÄYTTÄMÄÄN PULLEALTA by Eve

 
"PAKSU BERTTA"  


EN OLE OIKEASTI NOI TANAKKA!!! T. Mona Mollamaija Monsteri


Mona yllä koekaniinina kun testailin reilu viikko sitten kameran asetuksia ja tomintoja... Kaikkee kivaa löytyikin ja nyt kun vielä olis valoisampaa että pääsis kuvaamaan...

LAST BUT NOT LEAST, DALTTONIN ILTATOIMIA


HUOLELLA...


VALMISTA TULI!!


Good nite sleep tite dont let the bedbugs bite...
(taas jäi yö lyhyeksi...)