KOIRIEN LAUANTAIOSTOKSIA

kamera2%20026-normal.jpg

Kävin asioilla ja mukaan tarttui myös sitä sun tätä koirille. Löysin Faunattaresta Ziwi Peakia joka on tosi herkkua; sopii myös barffaajille kun on pelkkää ilmakuivausmenetelmällä vamistettua lihaa. Tytöt syövät meillä Brit Care kuivamuonaa ja kun menin hakemaan mustista ja mirristä täydennystä, törmäsin ovella lavalliseen canagan-kuivamuonaa. Sen verran mielenkiintoinen tuoteseloste oli että päätinpä ostaa kokeeksi säkillisen. Ostamani Canagan country game pitää sisällään mm. ankkaa, jänistä, riistaa, bataattia, merilevää, silliä, omenaa, porkkanaa, psylliumia, kamomillaa, perunaprotskua, ym. ym. Ei siis viljaa ollenkaan. Annoin koemaistiaiset koirille ja hyvin tuntui kelpaavan, erityisesti Dalialle. Lisäksi  tarttui mukaan kauppatuliaisina 3 siankorvaa, vetolelu ja pakastimeen broilerin kivipiiraa ja sydäntä. Dumle sai ihanan lelun joka piti kamalaa meteliä kaverin käsittelyssä ja hajosi muutamassa minuutissa...

kamera2%20054-normal.jpg

NANNAA!!

kamera2%20032-normal.jpg

kamera2%20033-normal.jpg

kamera2%20047-normal.jpg

kamera2%20034-normal.jpg

Vieläköhän maton uumenissa olisi muutama muru sian korvaa, miettii herra koira ja etsii...

kamera2%20038-normal.jpg

Olimme tänään erikoispitkällä aamulenkillä. Yleensä aamulenkki = vessareissu, sillä mattella on aamuisin käynnistymisvaikeuksia ja kauhea kahvin tuska. Nyt kuitenkin samoilimme lähimetsän poluilla yli tunnin ajan. Aurinko paistoi täydeltä terältä.

Aamupalaksi laitoin lettuja kun kaapit ammottivat tyhjyyttään. Lettujen päälle ripottelin kanelia ja sokeria sekä paistoin banaania. Oli muuten tosi hyvää kun vielä lisäsin hieman kermavaahtoa päälle. Terveellinen aamupala auttaa jaksamaan... Ja maistui ne letut koirillekin.

kamera2%20020-normal.jpg

Tytöillä oli pientä painia pihalla... ja Mona katsoi aurinkoon!

kamera2%20019-normal.jpg

Viikonlopussa on parhainta se että ei ole mitään aikatauluja. Voi tehdä tai olla tekemättä. En vieläkään jaksa käsittää miksi en pitkästy vaikken tee mitään ihmeellisempää. Olen ihan tyytyväinen tähän kotipuuhasteluun ja kiireettömyyteen. Jopa seitsemänkymppinen äitini on aktiivisempi kuin minä. En kaipaa harrastuksia tai menoja, niin tylsä olen. Tomaattipasta jäi tekemättä, teen sen huomenna. Irtokarkkeja ostin (taas) ja Russ Berri ryökäle meinasi syödä ne mutta jäi kiinni itseteosta...

kamera2%20058-normal.jpg

Lopuksi ilman sen ihmeellisempää aasinsiltaa tai asia yhteyttä, laitan kameralta löytyneen "taidekuvan" tähän loppuun. Harjoittelin tarkentamista.

kamera2%20010-normal.jpg