Ihana päivä tänään, aurinko paistaa, on jopa vähän lämmintäkin, tuulesta huolimatta. Käytin doggit extrapitkällä aamulenkillä kun nukuin pommiin eilisen iltalenkin. Puuhastelu siis kostautui ja työviikon rasitteet. Vastaan tuli pari pientä valkoista poikakoiraa ja varsinkin Dalia taisi kovasti ihastua yhteen niistä. Tunne oli selvästi molemminpuolinen...  Mona yritti sitkeästi kesyttää yhden pojista joka oli hieman peloissaan, haukkua räksytti ja pakitti. Mona jaksoi sinnikkäästi yrittää ja pieneen nenäkontaktiin lopulta pääsikin. Omistaja kertoi että naapurissa asuu collieuros jota koira pelkää. Kolmas pojista oli vanha tuttu Elmo-koira jota varsinkin Mona yritti innostaa leikkiin. Oli kiva lenkkeillä kun ihmisetkin olivat aurinkoisia ja hyväntuulisen oloisia.

Aamupalan jälkeen lähdin salille. Ai että tykkään sitten treenata lauantaina! Kuten viime viikolla hehkutin niin kiireetöntä hikitreeniä ei voita mikään!! Treenin jälkeen hipsin sinne Sinooperiin  ja tällaista tarttui matkaan:

050-normal.jpg

Lisäksi ostin pinkin (kuinkas muuten...) saippuasäiliön myös vessaan. Vähän piristystä ja uutta ilmettä kotiin kohtuu hinnalla! Läheisestä K-kaupasta kävin hakemassa vielä rahkaa,marjoja, banskua ja tummia viinirypäleitä joista tuli naminami saliruoka kun kotiin pääsin.  Nyt suihkuun, hiustenpesuun ja sitten koirien kanssa ulos nauttimaan auringosta.