Sain extempore fiiliksen pestä koirat ja minähän pesin kun tuollaista fiilistä ei kannata jättää käyttämättä! Koiruudet olivat muutenkin aivan läpimärkiä sateisen päivälenkin jälkeen joten hetki oli mitä parhain. Dumlelta pestiin vain mahan alunen kun koko koiran pesusta ei ole paljoakaan aikaa. Mutta lassietytöt pesin ihan kokonaan.

Surkeena, uitettuna lassiekoirana...

IMG_2077-normal.jpg

IMG_2068-normal.jpg

Mahanaluspestävä menossa mukana

IMG_2069-normal.jpg

Kylppäri pesu-urakan jäljiltä

IMG_2078-normal.jpg

Näillä mentiin

IMG_2080-normal.jpg

Tykkään pestä tuolla Bio-Groomin shampoolla kun ei ole liian ytyä tavaraa ja helppo käsitellä juoksevan olomuotonsa vuoksi eli ei tarvitse rystyset pinkeenä puristella pulloa. Dumlella on oma lääkeshampoonsa. Saunan pikkupenkki on hyvänä apuna kun en pysty oikein kyykkimään kumarassa kolmen koiran jos yhdenkään verran.

Eilisiltana Dumle makasi eteisessä ja oli vahingossa laittanut mamman kengän jalkaansa...

IMG_2050-normal.jpg

Saanko lainata sun popoi matte...

IMG_2049-normal.jpg

Oli tosi huvittavan näköinen, piti äkkiä kaivaa puhelin esille ja kuvata. En siis todellakaan itse laittanut koiran tassua kenkään saadakseni "hauskan" kuvan. Herra Koira oli ihan omatoiminen...

Monsteri kurkkii että olisiko jo ruokaa saatavilla

IMG_2101-normal.jpg

Tarkka tyttö

IMG_2096-normal.jpg

Meillä Dalia malttaa vaikka kuinka pitkään pesujen jälkeen "putsata" itseään. Nuoleminen jatkuu pitkin iltaa, huolellisesti, tarkasti ja keskittyneesti. Toiset eivät käytä näin paljon aikaa tähän "jälkityöhön".

Nyt on menyt jo yli puolen yön, tuli vähän nukuttua siitä kun aloitin tämän postauksen teon... Täytyy lähteä iltakierrokselle koirien kanssa kun eivät vielä ole olleet. Sitten taas pestään kuratassuja (hehheh...). Huomenna on viikon paras päivä, perjantai. Ei haittaa että työmaalla odottaa monta tekemätönsä työtä. Perjantain voimalla ponnistetaan eteenpäin!!!

Nighty night...