NAMI SMOOTHIETA...

031-normal.jpg

032-normal.jpg

K-K-K: KOLME KOIRAA KUKKAKEDOLLA

023-normal.jpg

030-normal.jpg

SORISORISORI...

021-normal.jpg

Ihana keli tänään! Taas voi kirjoittaa niin. Aamu TV:n säässä lupailtiin myös jatkossa hellettä jonka loppua ei näy!! Sain vihdoinkin aikaiseksi mennä labraan työhöntulotarkastusta varten. Mitä kiirettä kun on olut töissa vasta 5 kk. Hässäkkää syntyi kun labralähete oli mennyt vanhaksi. Onneksi sain uuden Työth:lta puhelimitse saman tien niin paastoamiset ei menny hukkaan ja saatiin verta purkkiin. TK:ssa oli muuten tosi hyvä palvelu!

Hame päällä lähdin töihin eli harjoittelu alkoi saman tien:

016-normal.jpg

Edelleen näkyy katukuvassa ihmisiä tuulipuvuissa. En voi käsittää moista ylipukeutumista kun on lähes helle. Voi tietty olla että olen normaalia "kuumaverisempi" mutta silti. Nyt pitää nauttia kun säät hellii ja ottaa kaikki irti auringonpaisteesta. Pipoja ja ulkoilu/toppavaatteita ehtii pitää riittämiin talvella ja syksyllä.

Ostin karkin sijasta kynsilakkaa ja kokeilin heti krominsinistä. Aika "vinkee" väri, I think... Riippuen valosta, sävy vaihtuu aika radikaalisti laidasta laitaan.

005-normal.jpg017-normal.jpg

Jospa noita kynsiäkin saisi vähän kasvamaan kun ryhtyy hoitamaan ja lakkaamaan.

KOIRAT

Monan vatsavaivat ovat vihdoinkin hellittäneet eli joskus loppuviikosta alkoi tylosin purra eikä oksenteluakaan juuri ole. Olen taas miettimässä tyttöjen ruokaa uusiksi kun en ole täysin tyytyväinen Brit Careen vaikka mahat on ok. Jotain siinä on joka ei sovi kun on kaikenmaailman oksentamisia yms. ollut.

Jotenkin veri vetää hieman luonnonmukaisempaan ruokintaan. Kun itsekin tässä yrittää syödä mahdollisimman puhdasta ruokaa niin miksi sitten antaisi koiralle pelkästään teollisia nappuloita. Olen nyt kovasti pohtimassa jotain kompromissia. Nyt ostin eläinlääkäriltä kuitenkin vielä Trovetin peura-peunan jonka kilohinta on lähes sama kuin Brit caren. Uskomatonta, kun toinen on kuitenkin eläinlääkäriruokaa ja toinen eläinkaupasta saatavaa! Koiranruokien hinnat ovat tätä nykyä tähtitieteellisiä ja nousevat uskomatonta tahtia. Tänä päivänä tulee todella tyyriiksi kahden 20-kiloisen ja yhden 40-kiloisen koiran ruokinta.

Aion kyllä jollain tapaa ottaa ruokintaan mukaan lihan ja luut sekä kasvikset, mutta miten, se on vielä auki. Murren alkuvoima-sapuskat kiinnostaa kovin; niitä ollaan jo kokeiltukin ja hyvin maistui. Tai jos vaikka antaisi jotain hyvälaatuista kuivamuonaa aamulla ja sitten iltasapuskaksi jotain liha-kasvis hässäkkää. Myös ziwi peak vaihtoehtona on kaavailuissa mukana muttei ainoaksi ruoaksi kun on sekin aika hinnakasta vaikka sitä annetaan selkeästi pienempiä satseja kuin kuivanappuloita. Koiranruokinnasta on tullut tosi vaikeaa. Ennen ei ollut näin hankalaa...

Dumlen pakki on nyt sekaisin mutta se ei ole mitään uutta eli tylosinin syöjiä on siis tällä hetkellä kaksi. Monankin kuuria jatkan vielä ainakin pari viikkoa. Nyt lähden jääkaapille kun on syömisen aika!! E