NUOKAHTANUT BLOGGAAJA...

006-normal.jpg

EPÄTOIVONEN YRITYS NÄYTTÄÄ PIRTEÄLTÄ...

005-normal.jpg

HMM, MITÄ TEHDÄ ASIAN HYVÄKSI?

003-normal.jpg

FINAL EFFORT...

004-normal.jpg

Ei auta, jotain on tehtävä mutta mikään ei auta. Auttaisiko tämä?

007-normal.jpg

Se jää nähtäväksi, mutta yrittänyttä ei laiteta...

IHONHOITOHÖPINÄÄ:

Olen aina käyttänyt melko tasokkaita kosmetiikkatuotteita, tinkinyt sitten jostain muusta, mutta näitä en ole vielä kokeillut. Joe Blascon meikkivoide oli minulla ahkerassa käytössä nuorempana mutta aina vaan pintakuivemmaksi muuttunut ihoni tykkää tätä nykyä enemmän tosi kosteuttavista meikkivoiteista. Tällä hetkellä on kaksi suosikkia; chanelin vitalumiere aqua ja Clarinsin skin illusion. Puuteria en käytä ikinä. Perusmeikiksi minulle rittää kiireessä pelkkä hyvä meikkivoide ja huulikiilto. Jos on aikaa panostaa, laitan rajauksen piristämään katsetta ja ripsiväriä kohtuullisesti. Olen tosi tumma piirteiltäni joten se pelastaa paljon. Työkassin meikkipussissa on myös ruskea voidemainen luomiväri jota saatan kanssa sutaista pikaisesti luomille. Kaikista "hätavaroin" meikkini on pelkät kajaalit alaluomen sisärajaan, siis silloin jos ei TODELLAKAAN ehdi meikata muuten. Se pelastaa jotain ja hieman terästää katsetta. Meikkivoiteen hyvä puoli on myös se että se suojaa kasvojen ihoa saasteilta jonkin verran. Eli suurkaupungeissa asuvilla on ainakin hyvä olla meikkivoide naamalla jollei halua illalla pesulla sitä että meikkilaput on mustia...

Voin kyllä lähteä ilman paklaamistakin liikenteeseen ja lähdenkin, mutta sitä en voi kieltää etteikö fiilis olisi varmempi jos on jonkin verran ehtinyt panostaa meikkiinkin. Itselle tulee kiva olo kun tietää ettei ole aivan p...stä reväistynä, naama punoittavana liikenteessä.

JA hyvä ihonhoito, se on kyllä kaiken perusta, siitä ei tulisi tinkiä, varsinkin kun on jo reippaasti yli 25... Kosteusvoidettani Lancomen Nutrixia hehkutin jo aiemmin; sitä ilman en pärjää ollenkaan. Iho kiristelee ja on tukala olo jos luottorasvaani ei jostain syystä ole käytettävissä. Ja tietysti kosteuttava seerumi/tippa täytyy olla. Suosikkini löytyy Dermalogicalta jolla on muitakin aivan ihania tuotteita vähän vanhemmalle iholle. Harmi vaan että ovat niin kovin tyyriitä. Toisaalta kestävät kyllä ikuisuuden joten koko ajan ei tarvitse olla ostamassa jos saa repäistyä hinnan kasaan eli siis kirpaisee kerran...

Kuorintaa täytyy kanssa harrastaa että rasvat ja voiteet tehoaa paremmin. Minulle suositeltiin Järvenpään Emotionissa YSL:n Top secrets kuorintavoidetta joka on kestänyt ikuisuutta kauemmin ja olen siihen tosi tyytyväinen. Siinä ei ole niitä "rakeita" eli on siis" granule free" in english.

Aika ajoin joudun kokeilemaan rahan puutteessa joitain halvempia ihohoitotuotteita mutta vielä ei ole (valitettavasti) löytynyt oikukkaalle,korpunkuivalle iholleni sopivaa vaan aina olen palannut hyväksi todettuihin "laaturasvoihin" ja olenkin kyllä "retkahtanut" tosi harvoin. Puhdistusvoiteessa ja kasvovedessä olen onnekseni löytänyt hieman edukkaammat, minulle sopivat tuotteet eli Lumenen hydrating touch sarjan.

Mitäs muuta tulisi ottaa huomioon? Ai niin, paljon vettä, riittävästi unta ja ulkoilua... ja jos vaan pääsisi kosmetologille riittävän usein niin olisi ihanaa... Ja kyllä se vaan niin on että ikääntyvän ihon hoitaminen on valitettavasti hieman vaativampaa kuin nuoren ja heleän. Heti tulee aamulla suora palaute peilistä jos on jääneet yöunet ja lepo liian vähiin.

Tällainen postaus tällä kertaa ja vastoin kaikkia periaatteita myös siis omia kuvia, apua...