MAHTAVA LENKKIKELI!!

005-normal.jpg

Vaude!

003-normal.jpg

Ympäri kalalammen menee tällainen tosi kiva "pitkospuu" polku. Menee ainakin toiselta puolen lampea koko matkan, ei siis vain paikoittain ja sitä on jopa paranneltu sieltä sun täältä. Mikäs siinä oli kävellessä kuivin jaloin aivan lammen rannassa. Koko ajan paljastuu vaan paremmat lenkkiapajat, hyvä Mielandia!!

002-normal.jpg

007-normal.jpg

Lenkkitauolla maisemia ihailemassa, koko poppoo

004-normal.jpg

Matias matkalla uimaan... ja toisella puolella lampea niin sitten kävikin että lähes talviturkki lähti. Dumlen kahlaillessa ja präiskiessä heittämieni kivien perään ei pallohullu Mona voinut tietenkään vastustaa kiusausta ja kun kivi lensi niin Matias perässä ja MELKEIN ui. Oli tosi hämillään, kastui puoliksi, mutta ei ottanut opiksi vaan hetken päästä hyppäsi uudelleen!!! Hassu Matias... <3

Meillä oli muutenkin aivan mahtava lenkki. Oli ihanan lämmin ja löydettiin taas uusi reitti jota oltiin osittain talvella menty. Dumlekin juoksi vapaana metsässä, kahlasi vedessä ja nautti elämästään. Kaksi tuntia samoiltiin, voisi melkein nimetä vuoden parhaaksi lenkiksi so far. Ja metsän siimeksessä oli niin LÄMMIN!!

Kun päästiin kotiin, ryhdyin ruoan laittoon. Vappuvieraat tuli ja kivaa oli. Ruoat onnistui, whoopiesit oli herkkuja ja vaikeuksien kautta myös mansikka-jogurttijäde valmistui. Siitä tuli ehdottomasti uusi herkkuni. Ai että oli namia! Kun maltoin pílkkoa jäiset mansikat niin sitten alkoi tehosekoitinkin pelittää paremmin sen sijaan että ennen pilkkomista piti aivan hirvittävää maailmanlopun meteliä. (Mona-parka...) Kannattaa ehdottomasti tätä tehdä, suosittelen lämpimästi vaikka jääkylmää olikin... eli:

jäisiä mansikoita 500 g

turkkilaista jogurttia 200 g

sokeria 3 rkl

vaniljasokeria 2 tl

=> soseuta, syö heti

YUM YUMMY YUM!!!

Päivän kuluessa saimme myös sen eilen mainostamani "laiskanmiehen" tarhan kasaan. Siitä tuli oikein hieno ja näkymätön... Muovikepeillä tuettiin kompostiverkkoa ja nippusiteillä "köytettiin" verkko osa keppeihin. Ja Voila, valmista tuli:

011-normal.jpg

012-normal.jpg

Tässä se uusi aita eli se mikä vähä siitä näkyy...Nyt sitten vaan katsotaan miten toimii käytännössä.

Voisin sanoa että oikein kiva vappupäivä oli, kun oli mieluisia vieraita, hyvää ruokaa ja kivaa tekemistä. Perusruokavaliostani tein poikkeuksen siinä että söin leivonnaisia pitkästä aikaa ja vähän juustonaksuja, ai niin ja "ei-täysjyvä" pastaa. Ihan hyvältä maistui mutta nytten palataan taas arkeen. Ilman pullaa, keksejä, suklaata, jädeä ja sipsejä on yllättävän helppo olla mutta irtokarkeista en pääse eroon, enkä toistaiseksi haluakkaan!!!

Suosittelen kaikille välimeren ruokavaliota ja jonkinlaista urheilua joka minun kohdalla on salilla käynti. Energiaa on tullut hurjasti lisää ja tuskin koskaan simahdan enää illalla sohvalle. Se oli ennen lähes päivittäistä.

Taas ollaan askelta lähempänä kesää kun on jo toukokuu. Ai niin ja Monan juoksut alkoi vapun kunniaksi!