Lähdettiin eilen hieman extempore Järvenpäähän. Ollaan täällä nyt pari päivää. Tällainen pieni irtiotto arjen rutiineista tekee ihan hyvää. Samalla teen "hyväntekeväisyyttä" ja lahjoitan köyhälle Kouvolan kaupungille muutaman euron palkattomien talkoovapaapäivien merkeissä.

Tänään juhlitaan mulle niin rakasta Dumle-poikaa ja hänen 5 v. synttäreitään "perhepiirissä" hieman etuajassa. Täytyy vähän leipoa Dumle-muffinseja ja suolainen piirakka. Tavoitteenani on myös ostaa Dumlelle jalkapallo että saadaan kunnon synttärimatsi otettua huomenna.

Huomenna synttäreiden kunniaksi pääsee Hra Koira myös verikokeeseen jotta saadaan nyt vihdoinkin tarkistettua ne maksa ja munuaisarvot. Pelko persauksissa odotan niitäkin tuloksia. En ole vielä valmis menettämään rakasta Isompaaronttia ja pahaa pelkään että tulokset eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset. Jatkuva lääkkeiden syönti jättää väistämättä jälkensä. Kukahan minuakin sitten suojelee ja vahtii jos ei Dumlea ole. Nyt tulee niin tippa linssiin kun katselen rakasta ystävää joka taaskin makaa tuossa lähituntumassa. <3 <3 <3