LAUANTAIN "RÄÄPPIÄIS"AAMUPALA

008-normal.jpg

Eilisen aattoaterian "jämiä" + mansikka-meloni juoma

AAMUPUHTEITA

010-normal.jpg012-normal.jpg

Varpaankynnet vaihtoivat väriä pinkistä metalliseen siniseen. Samalla katselin sivusilmällä nettitelkusta ohjelmaa hollantilaisista Fokkenin kaksosista jotka ovat toimineen maailman vanhimmassa ammatissa jo 50 vuotta! Toinen on lopettanut 2 vuotta sitten mutta toinen mammoista jatkaa vielä. Aikamoisia tätejä!

014-normal.jpg013-normal.jpg

Telkkarista ei tule yhtään mitään katsottavaa. Pelkkiä uusintoja pullollaan koko toosa. Kun sain kynnet kuntoon ja riittävästi surffailtua lähdimme päiväulkoilulle. Kun ottaa buranan ja odottaa hetken että vaikuttaa niin sitten on ihan kiva lenkkeillä. Silloin selkä on lähes kivuton.

LEPOHETKI KERA KEPIN

001-normal.jpg

Todettakoon että juuri ennen tätä lepohetkeä Miskapoika sai ensimmäisen mustikan suoraan puskasta! Kohta se alkaa, Dumlen kesän kohokohta: mustikka-aika!! Pian tämän kuvan ottamisen jälkeen Hra Koira meinasi vajota pieneen mutapohjaiseen lampeen ja kun sain kaverin kiskottua ylös ja jatkoimme matkaa, ajauduimme umpipöpelikköön kun vähän "oikaisimme". Että sellaista juhannusseikkailua meillä! Jotain outoa mutaa siinä lammessa oli kun Dumlen pesu oli todella haasteellista. Muta oli lähes liimautunut kiinni koiraan ja haisi kamalalle. Pesin malasebillä ja sain lopulta koiran puhtaaksi.

KALLIOLLA, KUKKULALLA...

003-normal.jpg002-normal.jpg

LÄHIKONTAKTISSA

004-normal.jpg

Mona halusi varmistaa että on MAHDOLLISIMMAN lähellä...

KAMPAUKSEN  JÄLJILTÄ

015-normal.jpg016-normal.jpg026-normal.jpg

Ei tunnu tosiaankaan karvanlähtö loppuvan tällä neidillä. Taas tuli kammattua iso keko tuppuja tytöstä vaikka olen kammannut jo kovinkaan paljoa liiottelematta lähes 100 kertaa mielestäni kaikki alusvillat pois. Pestykin on jo kertaalleen sillä teepuuöljyshampoolla. Ei ole ennen Dalttonilla ollut tällaista karvanlähtöä. Kerta se ensimmäinenkin!

CLOSE BY

017-normal.jpg019-normal.jpg018-normal.jpg

MISKA-POIKA

022-normal.jpg

Nyt on ollut tosi kivasti aikaa kuvailla ja postailla näinkin runsaasti. Huomaan olevani kuvatessani kovin innostunut kuvauksen kohteen ilmeistä. Parhaat kuvat ovatkin mielestäni sellaisia joissa on joku osuva/hauska ilme tai tunnelma välittyy. Tykkään myös kuvata niin että kuvassa ei välttämättä näy ihan kaikki eli siis esim. koiria kuvatessa osa korvista puuttuu tms. mutta siihen ei välttämättä kiinnity huomio heti ensimmäiseksi ollenkaan vaan ennemminkin kuvasta aistii sen fiiliksen tai siinä on jotain muuta sellaista joka kiinnittää huomiota. Tätä on kauhean vaikea selittää varsinkaan kun en muuten hallitse kuvauksen hienouksia ja minulla ei ole mitään hienoa järkkäriä jolla kuvaan. On kuitenkin kiva silloin kun onnistuu "vangitsemaan" kameralle jotain spesiaalia.

UUSI LEMPIKESÄPAITANI ONCE MORE

032-normal.jpg

Tämä paita vaan on niin kevyt ja vilpoinen päällä ja muutenkin alan tykästyä siihen kovasti, väristä huolimatta.. tai kenties siitä johtuen. ;-). Eikä näissä lempparisortseissakaan mitään vikaa ole.

Tänään on sunnuntai ja juhannus alkaa olemaan pikku hiljaa ohi. Itselleni jäin yhtenä asiana juhannuksesta mieleen aattoiltana/yönä läheisessä urheilupuistossa kentän laidalla istunut nuori henkilö joka punainen lippis päässä luki pokkaria, aivan yksin. Kello oli puolen yön tietämillä, ihmiset juhlimassa kera ystävien kuka missäkin mutta tällä kaverilla oli seuranaan vain kellastunut pokkari eikä ketään mailla halmeilla. Ihmiskohtaloita on niin monenlaisia, mutta ainakin minut tämä pisti mietteliääksi.