Pakko oli tulla pölisemään vielä ennen kuin sunnuntai on ihan pulkassa. Löysin areenasta ihan katsottavan ranskalaisleffan jonka sain juuri kahlattua läpi. Kuten ennenkin olen valittanut, on telkkarin ohjelmatarjonta aivan olematonta nyt kesällä. Onneksi kuitenkin löysin ihan viihdyttävän pätkän katsottavaksi. Siilin eleganssi oli rainan nimi. Leffan kyytipoikana meni irttiksiä reilulla parilla eurolla ja maitokahvia. Mmmm, namskis! Oli muuten mun päivällinen mutta älkää kertoko kenellekkään... Koirien kanssa käytiin mässyt ostamassa päivälenkillä. Saivat hekin kukin kaksi pandan täytelakua kun odottelivat kiltisti robbarin edessä mikä on EDELLEENKIN kouvolan paras ja edullisin irttis mesta.

Eilen yölenkillä jouduimme muuten AIVAN KAUHEAAN myräkkään! Kun lähdimme lenkkeilemään ripsi ihan pikkasen ja se tuntui suorastaan virkistävältä paahteisen päivän päätteeksi. Sade kuitenkin kiihtyi kiihtymistään ja yhtäkkiä alkoi roimia ihan kunnolla. Kun pääsimme raviradan lähelle menimme koirien kanssa puskan alle että saisimme edes vähän suojaa. En nähnyt eteeni; rillit oli aivan sumeena. Seuraavaksi salamoi ja ennen kuin alkoi jyristä, otin Monan kiinni ettei vaan karkaa mutta kun jyrähti ekan kerran niin neito nykäisi sen verran voimallisesti hihnasta että ote lipesi ja Matias katosi näköpiiristäni joka oli muutenkin suhteellisen rajallinen. Huutelin Monaa hetken aikaa ja sitten näin jotain mustaa joka oli siis kaikeksi onneksi Mona joka olikin mennyt vaan ojanpohjalle vielä parempaan piiloon. Jos olisi jonnekin juossut, en olisi kyllä löytänyt. Sen verran voimakkaasti myrskysi. Ukkonen oli kuitenkin melko kaukana kun välähdysten jälkeen kesti tosi kauan ennen kuin jyrisi. Lopulta oli pakko tulla pois pusikosta ja lähteä talsimaan takaisin kotiin päin, rankkasateesta huolimatta. En ole kyllä koskaan ollut niin märkä kuin eilen!! Ja eivät koiratkaan kovin kuivia olleet...

Tähän väliin täytyy sanoa että Dalia on kyllä aikamoisen lungi pimu. Pahimman myrskyn aikana haki vaan keppiä ja halusi leikkiä! Reipas tyttö, ei voi muuta sanoa.

Kotiin kun päästiin mentiin koko porukka suihkuun. Suihkutin ensin itseni ja pesin tukan ja koirat odotti vuoroaan vieressä. Hyvin mahduttiin koko remmi kylppäriin. Dumlelle tein vielä malaseb-pesut samalla kun muutenkin oli jo aivan märkä. On se kyllä tosi välttämätön tuollainen iso kylppäri koirien kanssa. Tekee elämästä paljon helpompaa.

Saa nähdä pääsenkö nukkumaan ajoissa tänään. Olen tottunut niin ihmeellisiin aikatauluihin että tiukkaa voi tehdä. Väkisin en kuitenkaan punkan pohjalle mene joten jos valvottaa niin sitten valvon. Ois se vaan niin kiva olla OLONEUVOS...

Hyvää viikonalkua kaikille, erityisesti työläisille!!

E<3