Olen viettänyt koko alkuviikon puolittain koomassa ja on tuntunut siltä että päivät ovat hurahtaneet aivan huomaamatta ohi. Olen nukkunut pitkään ja päässyt ajautumaan pitkästä aikaa kuin varkain minulle ominaiseen päivärytmiin. Mitenhän sitä on ikinä ehtinyt töissä edes käydä, sitä ihmettelen...

Selkä on myös huomattavasti paremmassa kunnossa eikä vihoitellut juuri ollenkaan aamullakaan. Cool!! Nyt kuitenkin päätin että jotain muutosta täytyy rutiineihin tulla ja päätin lähteä "hengailemaan" Veturiin. Päätarkoituksena oli päästä nauttimaan ykköskesäherkkuani eli frozen yoghurtia ja siinä sivussa vähän vilkuilemaan kauppojen tarjontaa. Sain tänään Tapiolasta Dumlen el-kuluista jonkin verran palautusta ja ajattelin että "whattahell", nyt "tuhlaamaan".

Voi että mulla olikin kiva päivä! Kauppakeskuksessa oli kohtuullisesti ihmisiä joten siellä oli kiva liikkua. Ensiksi suuntasin spice icen frozen yoghurt jonoon ja mukaan lähti ihana annos jogurttijäätelöä, mustikoita, mansikoita ja dajm-muruja. Yummy! Ehdottomasti olen niin koukussa nyt tähän herkkuun...

Sitten kuljin kaupasta kauppaan ja kokeilin ahkerasti vaikka minkälaisia vaatteitta. MInulla on mitä ilmeisimmin joku sortsi-riippuvuus kun niitä voisin ostaa vaikka kuinka monet. Joka putiikissa löysin itseni kulkemassa sortsit kädessä kohti sovituskoppia...Cubuksella oli hyvät alet ja mukaan tarttui, yllätys, yllätys herkullisen väriset sortsit ja eläinkuosinen toppi. Voila!:

004-normal.jpg005-normal.jpg

Siihen nähden että kokeilin vaikka mitä kivaa olen suhteellisen ylpeä itsestäni että pysyin kohtuudessa ja sain hillittyä itseni. Olen kyllä ostoksiini supertyytyväinen. Sortsit näyttää hyvältä ruskettuneiden jalkojen kanssa.

Jatkoin matkaani kaupasta toiseen ja H&M:ssä viihdyin tosi kauan. Siellä oli mm. tosi kivat viininpunaiset pikkusortsit ja hihaton ruutupaita jotka maltoin jättää ostamatta. Sortseista luovuin vasta kassalla. Voi olla että täytyy vielä harkita tätä päätöstä uudemman kerran... Tein lopuksi järkiostokset eli mukaan tarttui käyttökelpoiset topit, musta ja valkoinen:

001-normal.jpg

Topsportista ostin koirille ison pallon jonka Hra koira hajoitti alta aikayksikön. Myyjällä sattui olemaan kanssa pallontuhoaja koira ja vertailimmekin hetken kokemuksiamme... Herra Koiralla on siis vertaisporukkaa koirien joukossa!!

007-normal.jpg

"Pallo??"

Ostin vielä ulkoa kojuista mansikoita ja kirsikoita. Naminami ja niin kesäistä. Kauppakeskus oli ihanan viileä ja sain siellä ihan helposti kulumaan useamman tunnin. Sekään ei fiilistä latistanut että kotona salaattia kasatessani huomasin ilmakuivatun kinkun jääneen citymarketin kassalle ja syöntikypsä avocado oli kaikkea muuta kuin syöntikypsä. Kivaa piristystä perusarkeen tämänpäiväinen, taidanpa mennä uudemmankin kerran...