Puoli kahdeksan sunnuntai iltana, huomenna taas fyysisesti töihin pakertamaan ja ajatuksen tasolla tulevaisuutta miettimään ja suunnittelemaan. Loppuviikosta postitin asunnon irtisanomisilmoituksen eli lähteminen on siltäkin osalta täyttä totta. Elokuun loppuun on katto pään päällä ja sen jälkeen taas kaikki avoinna. Ikuisesti spontaani minä on taas kerran, tahallaanko vai olosuhteiden pakosta, ajanut itsensä siihen tilanteeseen että tulevaisuus näyttää tyhjää. Ei taida olla ihan ensimmäinen kerta...

Olen jo uhkaillut sukulaisia että tulen sitten koiralaumani kanssa jokaisen riesaksi vuoron perään kun ei ole asuntoa ja duunia. Suunnitelma C on se että myyn kaiken omaisuuteni, ostan rinkan johon pakkaan vain välttämättömimmän ja lähden koirien kanssa, rinkka selässä tien päälle. Sitten kun "the present host" alkaa näyttää kyllästymisen merkkejä meidän porukkaan, vaihdan sulavasti paikkaa. Vietän ns. loiselämää tuttujen riesana. Suunnitelma A on normaali hanki duuni ja asunto-suunnitelma ja suunnitelma B jotain näiden kahden väliltä.

Olen laitellut duunihakemuksia sinne sun tänne, en edes muista ihan kaikkia paikkoja. Mol.fi tulee avattu joka päivä. Uskon että syksyllä kun ihmiset palaavat lomilta tulee enemmän kiinnostavia paikkoja auki mutta on niitä jonkin verran nytkin.

026-normal.jpg

Viikonlopun outfit

Viikonloppu meni helteisessä kelissä ja netflixiä tuijottaen. Nyt seuraan parhaillaan englantilaista land army sarjaa. Taitaa olla neljäs jakso työn alla. Koiria olen pyrkinyt kuskaamaan mahd. myöhään että olisi vähän viileämpi keli. Eilen meni lenkkeily vähän poskelleen kun simahdin illalla mutta olin sitten aamulla tosi ajoissa auringon noustessa lenkillä ja se olikin oikein mainio ajankohta lenkkeilylle kun oli ihanan raikas keli. Koirat jaksoivat telmiä ihan eri tavalla kuin helteessä ja itsellekin liikkuminen oli miellyttävää. Niin paljon kuin kesää rakastankin ja niin kiva kuin auringon lämpö muuten onkin niin lenkkeilen kyllä mieluummin viileässä ettei tule sitä kuuluisaa tuskanhikeä pintaan... Sitten en mennyt enää varhaisen lenkkini jälkeen nukkumaan vaan keitin kahvit ja laitoin paahtista. Sillä seurauksella että olen ollut vetämätön ja nälkäinen koko päivän ja vedellyt parit päikkäritkin päivän mittaan. Järkyttävää miten ruoka maistuu kun on väsynyt; jatkuvalla syötöllä on nälkä!!

Daltton veti jotain paskaa naamaansa loppuviikosta ja sen seurauksena oli pakki melkoisen sekaisin. Onneksi joku on keksinut tylosinin ja nyt on jo tilanne rauhoittumaan päin. Neiti D:n tassut siistin ja hänet kampailin lauantaina. Matiaksen ja Miskan siistiminen jäi hamaan tulevaisuuteen. Dumlen kyllä malaseb-pesin masun alta kun iho on aika pahan näköinen ja Dumle sitä kovasti "lussuttelee".

Uudet ravikuninkaalliset saatiin tänä viikonloppuna ja meitsi kävi ratsimassa sellaisella sympaattisella ruunapojalla eilen illalla. Oltiin porukalla maastossa, yksi käryillä, minä selästä ja sitten oli mukana käsihevonen. Tämä hra hevonen jolla ratsastin, on etsimässä ylläpitokotia kun on vastikää jäänyt ravihommista eläkkeelle. Saisin nyt häntä "koeajaa" ihan ilmaiseksi elokuun loppuun asti. Lieko ollut auringosta uuvahtanut mutta hyvin lungi kaveri oli kyseessä. Jutteli kovasti kun ratsittiin (sellaist "örinää" piti) ja kuunteli mun juttuja. Mitään ratsuntemppuja ei kyllä osaa. On juossut Monten SM kisoissa vielä tässä kuussa. Kylki edellä puski menemään kun käännyttiin mutta niinhän se alussa ravureitten kanssa on, ei taivu, ei. Mentiin lähinnä kävelyä, pikkasen ravailtiin mutta jotain oli häikkää ravin kanssa. Tuntui että polle melkein ontui. Oli ilmeisesti ottanut kipeetä jostain kivestä tms. mutta kaikki ei ollut ok. Lisäksi jaloissa oli nestettä jonkin verran. Kuulemma lepopäivien jälkeen kerää nestettä mutta tämä ei hevosta omistajan mukaan vaivaa mitenkään.

stradi-normal.jpg

Mun ratsu, söpö!

Hra hevonen oli myös joutunut laumanjohtajan käsittelyyn. Siitä oli  tullut mahtavia purujälkiä toiselle puolelle. Myös oköt olivat tehneet tuhojaan. Hevonen oli tosiaan aikamoinen scarface kun naamassakin oli päävehkeistä kulumia siellä täällä. Ratsastaessa mua valitettavasti sattui ravissa polviin ihan kiitettävästi mutta selässä ei tuntunut kipua. Nyt tänään sitten on selkäkin ilmoitellut itsestään. Oli niin ihana ja kodikas fiilis satulassa joten tosi harmi jos mun paska kroppa on nyt lopullisesti mennyt, enkä voi enää hevoshommiin palata. Tässä mietin viittinkö enää mennä tallille ollenkaan sillä jos rupean pitämään hevosesta kovasti, on sitten tosi ikävä siinä vaiheessa viheltää peli poikki. Onhan siinä toki muitakin mutkia matkassa ennen ylläpitoa mutta ei mitään sellaista mitä ei saisi järjestettyä.

Oukki doukki, hyvää työviikko kaikille!

Eve <3