Eilen olin vikaa kertaa tallilla. Tänään tullaan hakemaan ainoa huonekaluni, sänky, pois ja sitten mun ja koirien tie vie Järvenpäähän. Huomenna perjantaina tulen vielä siivoamaan asunnon mutta tässä se nyt oli, Kouvolan komennus. Yritän ahtaa tänään autoni mahdollisimman täyteen niin että saan perjantaina loput tavarat matkaan. Siinä sitä onkin haastetta kun autoni on tuollainen kolmeovinen kirppu-focus...

Stradin kanssa käytiin ilman satulaa maastossa, sellainen leppoisa köpsyttely. Sellaisen havainnon tein että Stradin kanssa olisi kyllä tosi hyvä päästä myös ajamaan sillä nyt kolmas päivä peräkkäin ratsastusta ei ollut herra hevosen mielestä enää ihan niin kivaa. Samaan seikkaan olen törmännyt hänen kanssaan aiemminkin. Tämä on ihan ymmärrettävää kun kaveri on ikänsä (12 vuotta) ollut ajohevosena niin saattaa olla aika outoa, monte-taustasta huolimatta, että yhtäkkiä pitäisi päivittäin köpötellä selästä käsin. Ei ole kaikki tarvittavat lihaksetkaan vielä varmaan ihan niin kuosissa. Lievästä happamuudesta huolimatta, lenkki oli ihan kiva. 

Nyt oli toiseen etujalkaan ilmennyt sellainen outo nestepatti vuohiseen. En tiedä onko toissapäivänä tehdyillä taippareilla mitään osuutta asiaan kun omistajan mukaan Stradia oli juoksutettu melko paljon. Taippareissa ei muuten ilmennyt mitään erityistä ja silti kaveri ontuu. Enää ei ole muuta selitystä kuin ne extramatalat kavionpohjat. Kyllä nuo koivet ovat aikamoisen ongelmalliset, muuta ei voi sanoa. Kuulin myös että Stradilla oli ollut ilmeisesti jotain vatsakatarrin tynkää tullessaan tämänhetkiseen kotiinsa vuosi sitten. Oli saanut lääkityksen vaivaan ja oireet olivatkin sen seurauksena hävinneet.

Meidän yhteinen tulevaisuus on nyt sitten avoinna, mutta olen kyllä aktiivisesti työstämässä asiaa että Stradin tuominen kotiin jotenkin mahdollistuisi.

Kello näyttää taas puolta viittä aamulla ja minä heräsin hetki sitten täydessä ulkovarustuksessa sohvalta ja ryhdyin postaamaan. Olisi ehkä järkevämpää nukkua, vai? Koirien hoito on taas ollut aivan luokatonta tässä huushollissa. Nyt on kyllä ryhdistäydyttävä tällä saralla. Iltalenkit jää järjestään aamuyön tunneille!!

Kiireinen päivä edessä, nyt vielä pari tuntia unta palloon!

E<3