RENTO MEININKI

014-normal.jpg

016-normal.jpg

IHMETTELEE AIDAN TAKAA

004-normal.jpg

SEURAA YMPÄRISTÖÄ

009-normal.jpg

Herra hevonen on saapunut! Eilen puolenpäivän aikaan Farfar muutti omistajansa tuomana allekirjoittaneelle ylläpitoon! Huomasi sapuskat ja ryhtyi syömään. Siinä se sitten.

Nopea symbioosi naapuritarhassa olevan 23-vuotiaan lv-papparaisen kanssa syntyi, ja kun tämä lähti lenkille tuli Stradille kova hätä. Alkoi hurja kiihdyttäminen ympäri tarhaa, laukassa ja ravissa. Näyttävän näköistä menoa oli mutta siirrettiin kuitenkin sähkö naapuri tarhasta varmuuden vuoksi kulkemaan vaarin tarhaan. Otti pienen napsun ja lopulta rauhottui. Nihkeäksi kuitenkin itsensä sai mutta se ei kyllä ole mikään ihme kun ilma oli paahtavan hiostava. Illalla tutustuttiin puomiin joka oli aika arveluttava kaverin mielestä kunnes siihen hetken sai tutustua. Kovin kivoja eivät olleet myöskään pitkin pihaa juoksevat lapset.

Pestiin kuitenkin jalat ja huomasin että pieni skraddu oli vasempaan takajalkaan tullut. Myös vasemman etusen nestepatti oli aika kookas. Niitä sitten hoideltiin ja laitoin arnicaa kumpaankin jalkaan ja aristaviin selkälihaksiin. Hieman oli ukko levoton tallissa mutta ei sitä juuri muuta voi odottaakaan kun paljon oli ihmteltävää ja aivan uusi asumus. Haavan putsasin jodopak geelillä ja suihkuttelin tervalaastaria. Toinen ruuna tuli yöksi sisään ja vaikka oli etutallissa eikä näköetäisyydellä, niin hyvä kun oli seurana.

Tänä aamuna oli heinäverkon sisältö aika hyvin syöty ja kaveri vaikutti ihan rauhalliseltä kun menin aamutalliin. Ei meinannut kuitenkaan jaksaa keskittyä väkirehujen syöntiin; taisi veri vetää ulos.

Päivällä tuli vuokraajaehdokas käymään tallilla ja käytiin Herra hevosta taluttelemassa. Myös kentällä ravailtiin maastakäsin vähän. Taisi  Stradi miettiä kentällä että tämä on kyllä ehdottomasti pienin ravirata missä olen ikinä ollut...;D

Ylläpitäjä itse on täällä aivan veto pois kun olen nukkunut aika vähän. Jouduin nimittäin käyttämään koirat ulkona keskellä yötä perinteisen iltaisen simahtamistapauksen vuoksi. Meidän iltaulkoilu tapahtui sitten noin klo 3 am. Nyt lähden ulos mussukoitten kanssa  ja sitten taas tallille iltapuuhiin.

Loppukevennys:

MATIAS OTTI PELOTTAVAT PORTAAT HALTUUN!!

001-normal.jpg

(väsynyt) Eve <3