Tällainen usvainen auringonnousu tänä aamuna lenkkipolun varrelta

001-normal.jpg

Voi että on kiva olla työtön! Olen puuhaillut kaikkea kivaa ja hyödyllistä ja nyt odotan autoa tulevaksi että pääsen lähtemään tallille kalkitsemaan Stradin karsinaa. Oma focukseni on huollossa ja huolto tyssäsi heti alkuunsa, kun renkaiden pulttien avaaja oli lähtenyt niin sanotusti omille teilleen. Autonkorjaaja soitti ja ihmetteli missä avaaja on ja saman tien tajusin että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Kouvola jossa renkaita viimeksi räplättiin teboilissa kesärenkaiden vaihdon yhteydessä. Fordin "pultin avaaja" kun on vähän niinkuin abloy avain eli fillareita ei saa muillla irti kuin vain sillä auton omalla avaajalla. Soitin Kouvolaan, lupasivat selvittää asiaa ja soittaa. Soittoa ei kuulunut. Soitin uudelleen ja olin hieman "närkästynyt" kun puhelimessa ollut tyttö valitti kiirettä huoltopuolella syyksi siihen etteivät ole soittaneet. Sanoin että jos siellä on heidän toimestaan tämä avaaja hukattu niin parempi nyt vaan lähteä asiaa selvittämään, kiire tai ei. Hetken päästä soitti joku pomo ja sanoi että täytyy ruveta vissiin uutta avainta hankkimaan ja pyysi korjaajan yhteydenottoa. Tässä sitä nyt ollaan, ilman omaa autoa. Onneksi olen täällä mutsin nurkissa ja saan tarvittaessa lainata hänen biiliään.

Mutta, tämäkään tapaus ei lannista hyvää mielialaa siitä vapaudesta mikä mulla nyt on. Ei tarvitse harmitella Kouvolan touhuja ja nostattaa v-käyrää työasioista johtuen. Se on suuri helpotus! Löysin tänään myös tositositosi kiinnostavan duunin johon hain. Nyt toivon että voikun tärppäis! Vastaavaksi ohjaajaksi en päässyt. Siitä ilmoitettiin tänään. Olisin kuulemma ollut yksikön johtajan valinta tehtävään mutta johtoryhmä oli ollut sitä mieltä että pitää palkata sairaanhoitaja kun johtaja itse on sosiaalialan ihmisiä. Ei tullut minulle yllärinä mutta silti harmittaa vähän kun olisi ollut varmasti ihan mielenkiintoinen duuni.

Nurtsia olen täällä ajellut ja yrittänyt olla omalla tapaa hyödyksi. Nyt taidan hipsiä ihanaan auringonpaisteeseen ulkoilemaan koirien kanssa ja sitten suuntaan tallille kalkitsemishommiin!

Cheerio!

002-normal.jpg

E<3