SYKSY SAA...

002-normal.jpg

VALOA TUNNELIN PÄÄSSÄ

004-normal.jpg

KAUAS PILVET KARKAAVAT

005-normal.jpg

Pakko oli laittaa nuo kuvat kun kaikkiin löytyi niin osuvat "hokemat" otsikoiksi. Järkee vai ei, ei väliä!! :D

Tänään sunnuntaina olen ollut tosi onnellinen jostain syystä ja olen siitäkin onnellinen!! Elämä maistuu nyt hyvältä ja on jollain tapaa sosiaalisempaa ja rikkaampaa kuin aikoihin. Koirat käytin lenkillä pitkän kaavan mukaan ja kahlaajat pääsivät pärskimään meidän lempipoukamaan. Ihana keli tänään, todellinen helle. Sain laittaa lempisortsit jalkaan, mahtavaa. En vaan ymmärrä miksi muilla ulkoilijoilla oli takit, housut ja jopa huivit varusteena kun on täysi helle?! Taitavat olla niitä kalenterin mukaan pukeutujia. On tuskallista lenkkeillä jos on koko ajan pyörryttävän kuuma. Ehkä kannattaisi katsoa ikkunasta ulos kun pohtii lenkkivaatetusta...

Lenkin jälkeen suuntasin tallille järjestelemään ja siivoamaan. Sain valittua ja varattua Stradille tarhan. En ollut aiemmin tajunnut että tallilla vallitsee joku nopeat syö hitaat -käyntäntö ja olin ollut siinä käsityksessä että kaikki sovitaan yhdessä. Nyt sitten tiedän. Raahasimme myös tallinpitäjän kanssa varustekaapin uudelle paikalle ja siivosin paikan rehulaatikoille. Siellä ne siistit sortera boksit nyt kiiltelee toisten ihmisten pölyisten astioiden rinnalla... Huomasin että tallilla on kauheasti  likaa joka puolella. Myös satulahuone/tallitupa on hirveän sotkuinen. Ei taida olla tallilla kovin siistiä porukkaa mutta nyt on!!

Kun olin saanut kaikki tavarani järjestykseen, lähdin tsekkaamaan meidän tulevaa tarhaa. Siellä oli rikkinäistä rautalankaa, maahan hautautunutta paalausmuovia, paljonpaljon paskaa yms. ja totesin että hommaa täytyy jatkaa huomenna. Portti on aika hutera myös. Sillekin pitäisi siis jotain tehdä. Ai että oli kuitenkin kiva puuhailla tallilla ja valmistella paikkoja Stradin torstaista tuloa varten. Olen kaivannut tallielämää, nyt sen todella tajusin.

Näkymä tallille tarhaperspektiivistä

006-normal.jpg

Huomenna aion jatkaa tarhan siivousta ja käydä ostamassa rehut agrista.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Eve<3