005-normal.jpg

Komee se on tämäkin kaveri!!

<3 <3 <3

******************************************************

Sen jälkeen kuin aloin elää tätä hevostäyteistä elämääni, olen onnistunut pilaamaan kynteni totaalisesti! Ne ovat tyngät, likaiset ja kaikin tavoin epämiellyttävän näköiset. Sen lisäksi on oikeassa keskarissa kynsivallin tulehdus jota olen tänään yrittänyt hoitaa. Olen totaalinen sottapytty enkä osaa tehdä mitään hanskat kädessä joten tässä on sitten tulos.

Nyt kun projektoin Stradin tarhaa siistimmäksi eli nyhdän joka puolella rehottavia rikkakasveja pois tarhan siivouksen yhteydessä aina pieneltä pläntiltä kerrallaan, ovat kynteni ja käteni jos mahdollista, vieläkin kuvottavamman näköiset. Tänään sentään tajusin vihdoinkin laittaa ne hanskat päälle joten tilanne on hitusen parempi.

Tallilla saa kyllä aikaa menemään ja siellä on tosi kiva puuhailla. Aika kuluu todella nopeasti, suorastaan lentää. Tässä ei mitään työpaikkaa pahemmin kaipaa muuten kuin toimeentulon takia; olisi niin ihanaa vaan puuhastella omaan tahtiin haluamiaan asioita sen sijaan että vääntäytyy toisten asioita hoitelemaan kahdeksaksi tunniksi päivässä. Mutta pakon edessä taitaa olla pakko taipua...

Stradi on ihanan persoonallinen kaveri ja hyvin tietoinen siitä mitä milloinkin haluaa. Auta armias jos tällöin tarjoat jotain muuta toimintaa; siitä ei kaveri tykkää alkuunkaan.

Välillä seisoo kuin sahapukki hoidettaessa ja nauttii saamastaan TLC:stä mutta joskus taas ei millään viitsisi moista lällyttelyä. Sapuskastaan on myös kovin tarkka ja siitä milloin haluaisi ateriansa nauttia. Ennenkuulumatonta on jos rupeat vaikka satuloimaan silloin kun Vaari haluaa syödä. Voi sitä pään vääntämistä ja kiukuttelua!!

Välillä yrittää olla kovaa jätkää ja selvitellä voisiko mahdollisesti olla pomo. Kun huomaa ettei voi, niin tyytyy siihenkin. Kaikenlaista pientä yritystä on ilmassa mutta se on ihan luonnollista. Hevosen luottamusta ei voita hetkessä joten täytyy vaan olla kärsivällinen.

Nyt on tietty myös syksyn pöllönenergiaa ilmassa kovalla tuulella höystettynä joten sekin omalta osaltaan saa aika ajoin pienen ruunanreppanan päätä sekaisin...;D. Silti on kaverissa erittäin paljon sitä jotain, niin se vaan on. Hetkeäkään en ole katunut sitä että Vaari tuli ylläpitoon. Todellakaan en ole!!

Eve <3