Johan nyt kelin lykkäs! Ihanien, syksyisten, aurinkoisten päivien jälkeen yhtäkkiä oikein kunnon myräkkä ja vielä RÄNTÄÄ kaupan päälle! Tulipahan aikamoinen pudotus maanpinnalle. Hepat sai aamulla takit päälle ja sinne ne jäivät mutustamaan heiniään tyytyväisinä.

Minä en niin kovin tyytyväinen ollut kun huomasin että saappaat vuotaa. Joka askeleella sukat kostui enemmän ja enemmän... Yhyyy!! Olen surkea huonon kelin ihminen! Haluan lempeää auringonpaistetta ja tyyntä keliä!!!

ANKEA AAMU

018-normal.jpg015-normal.jpg016-normal.jpg017-normal.jpg

RÄNTÄISIÄ MUSSUKOITA

004-normal.jpg005-normal.jpg002-normal.jpg001-normal.jpg

Stradin sadeloimi tuli kreivin aikaan. Olikin muuten sininen kun punaista ei saanut joten nyt ei tartte sitten Stradinkaan "neiteillä"...  Hain loimen Tuusulan myymälästä. Tilauksessa oli mukana myös linimentti ja nettitilauksen ohella mukaan tarttui myymälästä jengapihdit ja muutama hokki, just in case. Stradin kengissä on kantahokeille paikat joten sikäli mikäli saan pinttyneet mullat ja savet reiästä pois, voin tarvittaessa laittaa hokit ettei mennä nurin ennen seuraavaa kengitystä. Ostin myös neljä 10 litran muovipönikkää kun kohta saattaa joutua raahaamaan kuumaa vetta kotoa tallille aamuisin. Tämä siitä syystä että tallillemme ei tule lämmintä vettä ja vedet jäätyvät. Saa juoma-astiat sulamaan ja miksei sitä vettä voi hyödyntää myös jalkojen pesussakin. Meillä on varmaan kaikilla kohta reuma kun liotetaan käsiä kylmässä vedessä harva se päivä. Jos yksi asia on mitä kaipaan tallille niin vesiboksi se on! Sitä arvostaa kovasti kun se puuttuu...Mutta meneehän se tietty näinkin.

Sen vielä totean että me olemme Vaarin kanssa niin sitä mieltä ettei satulaa meille, ei ainakaan runko sellaista. Menin toissapäivänä vyöllä ja voi että hevonen liikkui rennosti ja meitsillä oli "vapautunut" olo kun ei ollut penkkiä välissä. Siispä aion kokeilla rungotonta kun joku istuin täytyy saada. Olen tilailemassa ehkäkenties barefootin cheyennen

cheyenne3_0901_5a8%5B1%5D-normal.jpg

(kuva hevoskuiskaaja.fi sivustolta)

joka on synteettinen, kohtuuhintainen rungoton yleispenkki. Rungottomissa vaan on se ongelma että kun niitä ei saa koekäyttää! Kuulemma vaan laittaa selkään ja siinäpä se. Hevosta saa juoksuttaa vähän penkki selässä ja penkkiin saa istahtaa mutta ratsia ei saa ja jalustimia ei saa käyttää. Kohta saattaa sitten meitsillä olla viisi satulaa varastossa joista mikään ei sovi... (Kauhuskenaario!!)

Rännästä huolimatta täytyy kohtapuoliin lähteä suunnistamaan hevoshommiin. Iltapäivällä tulee mulle kahviseuraa Kouvolasta asti joten koetan saada jotain aikaiseksi ennen sitä. Kiva nähdä pitkästä aikaa tulevaa manageroitavaani...;D

Ciao!

Eve