MOISKISMUISKIS!!

017-normal.jpg

Päässä jyllää sekalaisia ajatuksia; miten tällaisesta murusta voisi nyt luopua. Järki taitanut jättää pään kun edes harkitsen näin rikkinäisen hevosen kanssa tulevaisuutta. Jotenkin vaan tosi vahvasti sellainen tunne että kaikkea ei ole vielä koettu. Hullu mikä hullu (siis ak...) Katsotaan mihin päädytään...

*******************************

Olen ansiokkaasti luuhannut tallilla viime päivinä uskomattomia aikoja. Keskiviikkona kului viisituntinen kuin pikakelauksella. Olin tallilla ysin aikaan aamulla ja kotia kohti suunnistin kahden paikkeilla. Maastoiltiin Vaarin kanssa 1,5 tuntia ja loppuaika meni tallihommissa. Puuhailin kaikessa rauhassa ja jäin pariin otteeseen suustani kiinni joten siihen se kai sitten kului. Tänään perjantaina taisin viihtyä tallilla palelemassa reilut 4 tuntia. Mihin ihmeeseen se aika hurahtaakaan, en tajua.

Mamman muuli...

014-normal.jpg013-normal.jpg

Tänään kaipailin kovasti Horzen talviratsastustamineita ylleni. Oli melkoisen kylmä ja tekemistä oli etten jäätynyt pystyyn... Oli ihan kiitettävästi varustusta päällä mutta ei tunnu mun vaatearsenaali riittävän tällaisiin keleihin. Luhdan kevyttoppikset oli kevyttä kauraa tänään. Ainoastaan varpaat (ihme kyllä) eivät jäätyneet kun jalassa oli kuomat ja villasukat. Kuomien huono puoli taas on se että jumittavat jalustimeen kun ovat sen verran leveät.

Meidän talli on mielestäni tosi viihtyisä ja kiva muuten, mutta lämmintä paikkaa sieltä saa hakea joten lämpimänä säilyy vain jos tekee jotain fyysistä tai vaihtoehtoisesti istuu satulahuoneen patterin välittömässä läheisyydessä. En tarkoita että tallin tulisi olla ihmisten lämpötiloissa mutta edes plussalla, niin olisi kiva. Siinä kysytään sisua kun käsittelet läpimärkiä kylmäyssuojia pikkupakkasessa. Mä kyllä salaisesti kaipaan vesiboxia jota meillä ei tallilla ole. Se olisi mun listalla ykkkösenä jos saisin valita jotain parannettavaa. 

************************

Nyt on koirien päivä/iltalenkki long overdue to say the least. Olen sulanut pahimmasta jäästä joten voin lähteä uudelleen jäätymään...

Sinun silmiesi tähden...

005-normal.jpg

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!

toivotteleepi Eve