Tänään lähdimme koirien kanssa samoilemaan pienessä tihkussa/vesisateessa tarkoituksena etsiä uusia lenkkimaastoja ja kyllähän niitä löytyikin. Kilometritolkulla hiekkaista, valaistua pyörätietä jonka varrella kasvoi korkeita kaisloja. Päädyimme siis veden ääreen ja aluksi ihmettelin outoa korkeaa kasvustoa kunnes tajusin että nehän ovatkin kaisloja... Kovin moni muu ei ollut ymmärrettävistä syistä lenkillä joten oli mukavan väljä liikkua.

Juuri missään ei ole paskaa eli koiranulkoiluttajat ovat sivistyneitä (tai lainkuulijaisia...) joten Herra Koirallekaan ei löydy naposteltavaa. Pikkusen matkaa kun jaksaa lähiöiden läpi taivaltaa, niin ainakin itä-helsingissä löytyy ihan mukiinmeneviä lenkkeilyreittejä. Sen minkä metsissä menettää niin puistoissa ja hyvin hoidetuissa, valaistuissa ulkoilualueissa voittaa. 

Itiksessä meinas paniikki iskeä, sellainen ale-hamstraajien paljous siellä oli. Palautin netanttilasta tilaamiani tuotteita ja asiakaspalvelussa sai jonottaa ikuisuuden kun rakkaan naapurimaamme tax-free ostajat olivat kansoittaneet kaikki paikat. Parkkipaikan etsiminenkin kesti iäisyyden joten sain aikaa kulumaan paketin palautuksessa ja prisman ruokaostoksissa lähes kaksi tuntia!!?? Järkyttävää ajanhukkaa. Ei tule kyllä mieleenkään lähteä aleihin. Ostan mieluummin kalliilla. Ostoskeskuksissa on niin mieletön kuhina että vetää vertoja muurahaispesälle! Shoppailu on ihan kivaa mutta ei nyt!

Rakettien myyntikin on alkanut ja sen kyllä valitettavasti kuulee. Eivät malta kaikki kansalaiset odottaa aattoon asti vaan aika ajoin pamahtelee ja se onkin tosi mukava Monan kannnalta joka on todella ääniherkkä. On nyt jo aika varuillaan lenkillä, varsinkin pimeässä.

MATIASTA JÄNSKÄTTÄÄ...

WP_20131226_009-normal.jpg

Olen jo melkein kaikki laatikot purkanut ja saanut kasattua lisää kirpparille lahjoitettavaa. Lähipäivinä täytyy ryhtyä vähän proppailemaan ja näin hienosäätämään kotiamme vieläkin toimivammaksi. Nautin siitä että joka paikassa ei ole kaiken maailman härpäkkeitä ja koriste-esineitä ja tähtäänkin tosiaan siihen toimivuuteen ennen kaikkea. En kuitenkaan halua että koti on liian askeettinen. Olkkariin haluaisin sellaisen pehmeän, ison, valkoisen (kyllä, luit oikein...) nukkamaton ja sitten eteiseen jonkun tason mihin voisi laskea avaimet yms. kun tulee sisälle. Vaihtoehtoja on monia. Olen myös sänkyä vailla joten isompiakin hankintoja olisi tiedossa puhumattakaan pyykinpesukoneesta jonka senkin voi varsin hyvin lukea ns.isoihin hankintoihin. Rahavirtauksia tai sponsoritukea odotellessa...

Lukeudun siihen harvalukuiseen joukkoon joka on salaa tyytyväinen että on niin leudot kelit. Koirien pesemistähän se tietää mutta on niin ihana ulkoilla kun ei tarvitse tupata kaiken maailman kalsareita ja talvitakkeja päälle. Jos lunta tulee ja pakkasta niin mulla on tilauksessa sellainen -2 astetta max. Luulenpa kuitenkin että enemmin tai myöhemmin meitä joka tapauksessa "rankaistaan" ja lunta tulee taatusti ihan riittämiin ja pakkasta kanssa, 

Nyt olisi taas aika netflixin. Jalkoja jomottaa jonkin verran lähes kahden tunnin päivälenkin jäljiltä joten taidanpa keittää ison mukillisen teetä, ottaa vähän hedelmiä ja pari leipää ja uppoutua elokuvien ihmeelliseen maailmaan. 

Until we meet again...

Eve <3