Heipsankeikkaa! Täällä ilmoittautuu väsynyt mutta onnellinen, paljon tiskannut, täynnä hiilareita oleva hieman yli kaksikymmentäviisivuotias synttärin viettäjä. Nyt on sitten juhlat juhlittu ja kakut syöty. Olipa muutenkin vaihteleva ja tapahtumarikas viikonloppu kerta kaikkiaan, varsinkin jos vertaa normaaliin. Huomenna pääsee sitten rauhoittumaan työmaalle, tekee varmaan ihan hyvää...

Tänään kävi rakas perheeni kyläilemässä. Olin taas tarjoiluineni valmis ns. kreivi aikaan. Innostuin nimittäin soittelemaan yhtä tallipaikkaa ja hevosihmisten kanssa puhuessa, olivat he sitten vieraita tai tuttuja, jää aina suusta kiinni. Varsinkin kun löytyi yhteisiä tuttuja menneisyydestä. Sen verran lupaavan oloinen paikka oli että taidanpa mennä ensi tilassa katsomaan. Nostalgiaa on ilmassa sillä kyseessä on talli jossa kävin hehkeänä parikymppisenä hoitamassa sellaista melkoisen pulleaa suokkitammaa. Ostinpa ensimmäisen hevosenikin samaiselta tallilta. Sittemmin on tallia rempattu ja nyt siellä toimii itsehoitotalli jossa on 6 karsinaa. Meininki kuullosti sen verran kivalta että olen jonkin verran täpinöissäni. Eikä ole vielä edes hevosta...  No joo. Sain kuitenkin tex-mex piirakan valmistumaan niin ettei vieraitten tarvinnut loputtomasti odotella. Sen lisäksi tein perussalaatin. Valmistin myös maitosuklaa moussen ns. "sivujälkkäriksi" eilen tekemäni kakun lisäksi. Koirat kerjäsivät antaumuksella kun joka puolella oli herkullisia tuoksuja. Lopulta taipuivat nukkumaan.

THE QUESTS

WP_20140216_013-normal.jpgWP_20140216_016-normal.jpgWP_20140216_021-normal.jpg

KAUNOTAR (kerjuulla)...

WP_20140216_023%20%281%29-normal.jpg

...JA HIRVIÖ (iiiiiikkkss!)

WP_20140216_017-normal.jpg

YRITTÄNYTTÄ EI LAITETA...

WP_20140216_003-normal.jpg

Anna sipsi!!

Aivan järkyttävä tuo oma otokseni! Voiko tuosta enää kovin paljon kamalammaksi kuva mennä. Täytyy sen verran sanoa että yritin tietoisesti olla tosi "räjähtäneen" näköinen ja onnistuinkin yli odotusten. Kaikki jotka minut tuntee, tietää että olen OIKEASTI todella hehkeä kaunotar enkä tuollainen pystymetsästä noussut mörri möykky. Kauneus on katsojan silmässä, vai mitä. 

Viikko on mukavampi aloittaa kun on kaikenlaista suunnitteilla. Sellaista pientä kihelmöintiä on nyt ilmassa. Mulla on jääkaapin ovessa kortti joka sanoo näin: 

UNELMILLA EI OLE PARASTA ENNEN PÄIVÄÄ. 

Totta! Ja hevosteemalla mennään eteenpäin (kiitos Kati!)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

V__4A0A-normal.jpg

Eve