Uskon kohtaloon ja johdatukseen, aina vaan enemmän ja enemmän. Monta asiaa on tapahtunut mun elämässä niin että jollain on varmasti ollut sormensa pelissä. En osaa sanoa yksiselitteisesti tuleeko siitä hyvä vai huono fiilis että joku tuolla jossain vetelee naruista ja me "pinocchiot" täällä tallaamme onnellisen tietämättöminä. Onhan se melkoisen pelottavaa ajatella että loppupeleissä asiat eivät ole omissa käsissä mutta toisaalta myös lohduttavaa, kun tällöin vastuuta asioiden kulusta saa siirtää, ainakin jonkin verran, jollekin muulle. 

Mun tyyppiselle ikuiselle vatvojalle ja pohtijalle on hyvä tiukkoina hetkinä turvautua siihen että tällä kaikella on tarkoituksensa ja suunnitelma on olemassa. Asiat tuppaavat loksahtaa paikoilleen silloin kun tulee pattitilanne ja mikseivät loksahtaisi.

Olen juuri nyt sellaisessa tilanteessa niin että oikeastaan suorastaan huvittaa koko juttu; yritän pistää vastaan, tehdä järkeviä päätöksiä vastoin sitä mitä todellisuudessa haluan ja kerta toisensa jälkeen asiat liikkuu vääjäämättä kuitenkin siihen suuntaan mihin haluaisin niiden liikkuvan. Joku on selvästi päättänyt että jahkailut sikseen ja rohkeasti eteenpäin kohti unelmia. Plan A puskee läpi meikäläisen järkeilyjen ja peittoaa mennen tullen kaikki selittelyt ja vastaväitteet. Vähän kiva!! Nyt odotan vaan mitä tuleman pitää... Jessss!!