HERRA KOIRAN VUORO

WP_20140323_012-normal.jpg

WP_20140323_011-normal.jpgWP_20140323_010-normal.jpg

Oli ihan pakko ottaa pari kuvaa Herra Koirasta kun hän jäi eilen vähän paitsioon. Kuvien taso on taas mitä on mutta ei käy kieltäminen etteikö tuo malli ole vaan niiiiiiin SÖPÖ vaikka on aivan havuneulasten ja kepin murujen peitossa...

"SELFIE" Paikka: MYLLYPURON OSTARIN PARKKIS

WP_20140323_018-normal.jpg

Edelleen likainen tukka ja värjäämättä, mutta silti haluan vaan kuvata, kun olen kovasti innoissani tästä muutoksesta. Pieni vaiva, suuri ilo.

Onneksi poikani tuli tänään syömään. Muutenkin on aina tosi kiva häntä nähdä, mutta enpä usko että olisin mitään kokkaillut jos ei olisi tullut tätä rakasta vierasta. Piipahdin lemppariruokakauppani,Myllypuron s-marketin hyllyltä hakemassa kanasuikaleita ja tein jonkinlaisen kastikkeen kera jasmiiniriisin ja perussalaatin. Sitä on nyt sitten huomisellekin. 

Mitäs muuta? Olen tänään katsonut pari tosi hyvää leffaa netflixistä. Annoin kummallekin 4 tähteä. Todella hyvä leffa on kyllä suuri nautinto. Ok leffoja on paljon mutta näitä piirun verran parempia hieman vähemmän. 

Huomenna alkaa uusi viikko. Fiilikset ovat hieman jännittyneet ja sekavat sen suhteen. Yksi takuuvarma piristysruiske ensi viikossa kuitenkin on ja se on Miss B! 

Toivottavasti teillä muillakin löytyy jotain kivaa ensi viikosta! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Pitäkää itsestänne huolta, muistakaa että kukaan muu ei pidä. MIkään ei ole niin tärkeää kuin oma, ainutkertainen terveys ja tyytyväinen, rauhallinen mieli vaikkei aina niin kivaa olisikaan. Tsemppiä kaikille että jaksatte kohdata ensi viikon haasteet.

Eve