Tänään sai Piipi uudet kesäkengät. Ensin pohdin etten tee mitään sen kummallisempia tallilla mutta sitten päätinkin extempore lähteä syöttelemään tammaa. Tarhassa ei ollut ensimmäistäkään heinän kortta ja vaikka annoin Piipille satsin mysliä ja porkkanoita, ajattelin kuitenkin viedä hänet pipeltämään vihreetä. Löysimme myös heinäpaalin vakipaikalta jotain jämppeitä joten annoin  tamman syödä nekin. Maleksittuamme jonkin aikaa pihapiirissä löysimme itsemme kentältä. Kenttä oli älyttömän pölyinen mutta juoksutin tammaa irtona ihan hetken ja sitten laitoin pienimuotoisen jumpparadan parista puomista ja tolpista. Sitä sitten kiertelimme ja muutenkin aikaa kentällä vietimme maastakäsitellen. Lopulta auringon letkistämä tamma asettui kentälle poseeraamaan ja minä sitten pörräämään lumian kanssa ympärillä. Siinä se seisoi kuin patsas, ihan paikallaan. Viime töiksi keräsimme kaikki jumppatarvikkeet kentältä. Aina kun sanoin tule niin Piipi lähti kävelemään perässä. Tämän tamman kanssa on aivan mahtava puuhailla. Ei voi muuta sanoa. Jo muutaman viikon yhteiselon jälkeen yhteispeli sujuu yllättävän kivasti ja tamma saa minut kerta toisensa jälkeen iloiseksi ja hyvälle tuulelle. Toinen tulee aina reippaasti portille vastaan, usein höriseekin. On se niiiiin ihana! Tässä muutama kuva:

PIIPI <3

WP_20140422_005%5B1%5D-normal.jpg

KOMEE TAMMA

WP_20140422_007%5B1%5D-normal.jpg

SUUNTA YLÖSPÄIN

WP_20140422_008%5B1%5D-normal.jpg

KORVAT, JESS!!

WP_20140422_011%5B1%5D-normal.jpg

PAISTATTAA PÄIVÄÄ

WP_20140422_012%5B1%5D-normal.jpg

Maastossa käydään edelleen joka toinen päivä. Eilen päädyttiin sankan ulkoilijajoukon keskelle Lemmenlaaksoon ja tämän ratsukon kuva löytyykin nyt sitten varmaan useammasta perhealbumista... Siellä se Piipi sukkuloi sujuvasti ja herätti ihailua. Vähän siinä sivussa kiipeiltiin ja hypättiin taas "meidän" maastoeste. Piipi oli meno päällä mutta niin olin minäkin! Kivaa oli kun hölköteltiin pellonlaitaa ja samoiltiin metsässä. Ei voinut kun nauraa toiselle kun niin innoissaan taivalsi menemään. 

Huomenna taas maastoon, ties mitä keksitään. Torstaina on hammashoito, siis hopusella, ei minulla. Päästään eroon yläleuan poskihammas piikeistä. On tämä niin ihanaa, aurinko hemmottelee ja on tuo hevonen. Ei paremmasta väliä.

Happy me! 

Eve