Voi että! Istun täällä marmite-cheddar paahtikset ja iso kuppi teetä edessäni ja ajattelin tulla jakamaan kaikille tähän blogiin eksyville hyvät fiilikseni. Alkujaan hyvinkin kiireisestä perjantaista kehkeytyi loppujen lopuksi oikein kelpo päivä. Parani siis loppua kohti... Pelkkä marmite saa jo minut hyvälle tuulelle saatika sitten kaikki muut kivat jutut tänään. Töissä oli mukiinmenevä päivä, melko verkkaista jopa. Lähdin hieman etuajassa ja suuntasin kohti Itä-Helsinkiä järjestelemään loput tavarani ja katsomaan postit. Ja postithan olivatkin poltelleet mieltäni jo pidemmän aikaa, sillä tiesin odottaa postiennakolla saapuvaa. kauan kaipaamaani Christin lampaankarvasatulaa.

TÄSSÄ SE NYT ON!

WP_20140509_001%5B1%5D-normal.jpg

Jep, siellä se pakettikortti oli. Tallinnanaukion posti oli taas kuin ammuttu, mutta jonot vetivät oikein ripeästi, kuten aina. Satula kainalossa etsin nyt vihdoinkin sen punnitse ja säästä-liikeen jossa huhujen mukaan olisi cadbury's flakesejä ja marmitea. Mäihä kävi ja flakesit oli 30 % alessa.

WP_20140509_004%5B1%5D-normal.jpg

Ostin kaikki kuusi jäljellä olevaa... ja sen marmiten sekä pienen erän savunmakuisia cashew-pähkinöitä. YUMMY! Kyllä siinä kelpasi olla, herkut kassissa ja satula kainalossa. 

Jpäähän päästyäni hain lainabakun avaimet, käytin koirat ulkona ja söin ja sitten lähdinkin hengailemaan tallille. Olen siis todellakin melkoinen talliluuta! Viihdyn siellä useampia tunteja, niitä näitä puuhastellen, lähes joka päivä. Tänään tuli vettä kuin aisaa mutta seisoin silti uskollisesti Piipin kanssa vihreän äärellä kunnes rupesi paleltamaan. Piipi olisi varmaan vieläkin siellä jos olisi saanut päättää. Minulla loppui turnauskestävyys kun sade alkoi mennä läpi ulkovaatteiden.

On ihana vaan olla tallilla kun on perjantai ilta eikä ole kiire mihinkään. Niinpä teinkin ilta-askareita verkkaisesti ja innostuin loppujen lopuksi harjailemaan Piipiä karsinassa, testaamaan satulaa ja porkkanavenytyttämään tammuskaa. Piiipi oli taas liikuttava kun vielä porkkanoiden jo loputtua venytteli antaumuksella siltä varalta että jos vielä sattumalta jostain se porkkana tulisi... Hämmästyttävää oli, että muutoin niin satulakielteinen Piipi ei ollut moksiskaan kun laitoin Christin selkään ja vielä kirrasin vyönkin kiinni.

WP_20140509_003%5B1%5D-normal.jpg

Ihan leppoisasti vaan pälyili ympärilleen. Unohti täysin luimistella ja kiukutella. Oli muutenkin tosi kiva viettää aikaa Piipin kanssa, taas kerran sellainen extempore positiivinen hetki. Ei mitään sen kummallisempaa mutta kivaa yhtä kaikki. 

MUN TYTTÖ

(tsori Johanna...)

WP_20140509_002%5B1%5D-normal.jpg

Piipi tallissa tänään. Juuri tultu heinäpellolta syömähommista sisään. Odottelee että otetaan loimi pois...

**************************************

Huomenna: heinien hakua, christin testausta, koiralenkkiä.

Sunnuntaina: äitienpäivähulinat ja MUUTTO!

Nyt: emmerdale jaksojen katsomista ja suojien pesua.

On viikonloppu, Jessss!!

Eve