Lähdettiin sunnuntaina tyttöporukalla lenkille kun Herra Koira valitettavasti ontuu niin ankarasti. Jätin hänet siis suosiolla kotiin lepäilemään. Taivallettiin parin tunnin ajan pitkin Järvenpäätä vaihtelevissa maastoissa ja poikettiin lopulta keskustassa ostamassa tytöille pullollinen ärrävettä, kun jano yllätti. Rantapuistossa oli valtavasti porukkaa kuka mitenkin auringosta nauttimassa. Tytöt sukkuloivat ihmisten keskellä tottuneesti; he eivät mene mihinkään ilman lupaa joten voi pitää huoletta irti. On ne hienoja!!

Pieni lepohetki

WP_20140608_001-normal.jpg

Keskustassa törmäsimme aitaan johon oli kiinnitetty erilaisia laukkuja, joissa jokaisessa oli kukkia sisällä.

WP_20140608_005-normal.jpg

Tämä "hyvä kasvaa kukkasin" on nyt ilmeisesti joku "juttu" mistä ainakaan minä en ole ollenkaan perillä. Mitä ilmeisimmin ei ole siis tullut paikallislehtiä luettua riittävän hyvin.

Ja jottei epäselväksi jäisi kenellekään, niin vielä on pakko kerta kiellon päälle hehkuttaa: Collie-tyttösten kanssa on ilo liikkua ja todella vaivatonta kaiken lisäksi. Ei kohoa v-käyrä taikka stressitaso! Kaikki on niin helppoa ja mussukat tottelevaisia. Ihana on herra koirakin mutta eri tavalla.

Loppulenkistä, ihan kodin nurkilla, tajusin että nythän on juhannus!! Apua!! Nimittäin jos ruusuihin on uskominen... ;-)

WP_20140608_006-normal.jpg

Luonto menee ihan omia aikataulujaan. Etuajassa ovat olleet niin valkovuokot kuin kielotkin. Ja nyt siis ruusut.

********************************

Eilen oltiin taas iltaratsastuksella! Pientä huolta aiheutti se, että Piipi pysähtyi useampaan otteeseen tekemään löysiä potkuja taakse päin kun kävelimme takaisin laitumen suuntaan. Tähän kun lisää sen takapään "lipeämisen" niin kyllä siellä takaosastossa nyt jotain on vialla. Ehkä niitä hermopinteitä? Tänään tulee eläinlekuri tallille raspaus ja rokotushommiin. Jospa ehtisi vilkaista Piipiäkin tai ainakin sanasen vaihtaa. Täytyyhän tuo ongelma selvittää niin että tietää mitä voi hobusen kanssa tehdä ja mitä ei. En voi olla nyt täysin varma pitäisikö liikuttaa vai pistää heppa laidunlepoon. Ja onko ongelma selkäperäista vai jaloista johtuvaa. Kengittäjän mukaan kumpikin takajalka tuntuu tosi erilaiselta. Vasen venyy kovasti ja oikea taas on tosi raskas. Piipi itse ei tällaisia jaksanut ihmeemmin kelata vaan otti rennosti ratsastuksen jälkeen:

Ensin piehtaroi...

 

WP_20140608_010-normal.jpg

Ja sitten joi...

WP_20140608_012-normal.jpg

...jonka jälkeen häipyi horisonttiin heinäpatojen ääreen kera porukkansa.

Postailemisiin!

Eve