Kylläpä aika lentää! Tuntuu ettei edes huomaa ja taas on päivä illassa. Piipin oikeasta etusesta lähti kenkä viikko sitten ja siitä lähtien on liikkuttaminen ollut lähes olematonta. Odottelimme kengittäjää tulevaksi kunnes hän lopulta ilmoitti ettei pääsekään viljelijän kiireistään johtuen. Siinä vaiheessa olin odottanut jo lähes viikon. Lähde nyt sitten etsimään uutta kengittäjää jostain. Kaikki tietää että aikamoinen lottovoitto on, jos saa jonkun tulemaan edes viikon sisään. Piipi on tässä vaiheessa jo täpinöissään ja olenkin yrittänyt edes jonkin verran liikuttaa, lähinnä ilman satulaa ollaan maastossa ja pellolla kävelty. Lisäksi on taivuteltu kentällä, menty puomeja ym. Pakko sitä on jotain kuitenkin tehdä; muuten kertyy ihan liikaa virtaa. Nyt jo huomaa ylimääräisen energian kun kaikkea pitää kyttäillä ja pöristä. 

Olen joskus pohtinut kengättömyyttä, tutustunutkin asiaan jonkin verran mutta en ole toistaiseksi viitsinyt tähän projektiin lähteä. Mutta miksipäs ei nyt? Tuli sellainen fiilis että why not ja ajatus sekä ajoitus tuntui sopivalta joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Olin yhteyksissä Vainikan aittaan ja sieltä onkin nyt tulossa vuolu ja töppöset tammuskaiselle. Vielä on hieman epäselvää milloin pääsevät tulemaan, ehkä jo tulevana tiistaina. Tämä päätös tuntuu nyt ainoalta oikealta ja olen melkoisen innoissani asiasta. Näyttää siltä että etenemme ihan huomaamatta kohti raudatonta hevoselämää kun kuolaimiakaan ei ole enää käytössä. 

Kuvasin Piipin etukaviot eilen. Toisesta on kenkä ollut pois jo viikon ja toisesta lähtenyt eilen. 

OEJ, viikon ilman kenkää

WP_20140822_003-normal.jpg

VEJ, eilisestä ilman monoa

WP_20140822_004-normal.jpg

Edestä

WP_20140822_005-normal.jpg

Saa nähdä saako noista riekaleista mitään aikaiseksi, mutta ei Piipi ainakaan tosiaan yhtään arastele kävellessään joten toivotaan parasta. Eilen taluttelin pellolla ja parina päivänä olen ratsastellut ilman satulaa. Tänään olisi tarkoitus pistää penkki selkään ja yrittää hipsiä mahdollisimman pehmeitä reittejä johonkin pidemmälle. Montuilla olisi pehmeä pohja mutta sinne pääsemiseksi on pakko mennä jonkin matkaa pitkin tietä jossa on soraa, kiviä yms. ikävää. Aion kuitenkin lähteä sillä pelkään ettei Piipi pysy nahoissaan jos seisoo vielä kovin monta päivää. Pienten vihreiden miesten määrä metsässä senkun lisääntyy... 

Maanantaina on sitten Piipillä rokotus, ihan kreivin aikaan muuten, sillä keskiviikkona menisi rokotukset vanhaksi. Viikonlopun suunnitelmissa on talleilua, mitäs muuta ja ajattelin myös pestä Piipin. Muuten aion ottaa ihan iisisti, sillä viime viikonloppu oli aivan liian kiireinen. Olen totaalisen allerginen aikatauluille, stressi iskee jos on viikonlopussa rajoitteita tai jotain menoa.

Seuraavaksi siistin keittiön, laitan pesukoneen pyörimään ja suuntaan talille vaikka siellä jo kertaalleen olen ollutkin aamutallin muodossa. Haluan viettää aikaa Piipin kanssa ja tästä syystä olisikin aivan mahtavaa jos saisin hepsukan omaan pihaan ja arkeen mukaan. Niin ettei aina tarvitsisi lähteä tallille varta vasten. Ihmisellä pitää olla unelmia...

Hyvää viikonloppua!

Eve