Kohta pääsee ratsastamaan! Jesss! Viikon paussi on tuntunut ikuisuudelta mutta nyt on nastoitetut buutsit saapuneet onnellisesti kotiin ja Piipikin näyttää olevan suhteellisen hyvässä kunnossa. Rheumocam kuuri on ohi ja ainakin eilen neiti oli hyvinkin seurallisella ja hyvällä tuulella. Tauko on varmasti tehnyt hyvää, mutta on kiva kuitenkin saada tammalle jotain muutakin tekemistä kuin tarhassa kököttely.

Uusi loimi tuli eilen postissa ja samassa lähetyksessä saapui myös digitaalinen heinävaaka sekä slow-feeding verkko. Loimi sopii tosi hyvin Piipille. Koko ja leveys on passeli ja väriltään loimi on tyylikkään tumman sininen.

Nyt on tullut lunta ja keli on oiva kengättömälle mutta kyllä me taidetaan ne popot kuitenkin jalkaan laittaa, doctor's orders... Tekemistä olisi vaikka mitä. Muutto lähestyy, tavaroita pitäisi käydä läpi, kirpparijärjestelyt kutsuu kuten myös koirien trimmaus ja siistiminen. Ei tule siis olemaan tekemisestä puutetta tänä viikonloppuna mutta aion silti ottaa myös iisisti. Olenkin aamulla katsonut rästissä olevia salkkarit-jaksoja, nauttinut rauhallisesta aamupalahetkestä ja nyt tuntuu siltä että voisin kohta puoliin ryhtyä puhteitteni pariin. 

Ihanaa kun on viikonloppu!
Eve