Sieltä se taas tulee kovaa vauhtia tuo joulu. Nyt voin kyllä hyvin sanoa että varkain. Muutto- ja muut puuhat ovat aikaan saaneet sen että en ole tehnyt juuri mitään mikä saisi joulufiilistä aikaiseksi. Juoksen tekemisestä toiseen ja sitten taas huomaan että aamu on vaihtunut illaksi. Koko ajan on pimeää to do-lista laahaa pahasti perässä. Nytkin varmaan pitäisi olla kiireen vilkkaan syöksymässä johonkin suuntaan mutta päätin tulla postailemaan kaikesta huolimatta. 

Piipiä olen saanut hieman heikonlaisesti liikkumaan tällä viikolla. Ei ole ollut jaksamista eikä aikaakaan mutta toisaalta viikon rennoimmat hetket ovat syntyneet tallilla Piipin kanssa. Olemme harjoitelleet temppuja ja vaan hengailleet tallissa niitä näitä puuhastellen.

Piipin mielestä käytävällä odottavat aamuheinät maistuu ehdottomasti paremmalta kuin iltaheinät karsinassa

WP_20141218_011.jpgWP_20141218_003.jpg

Koiruudet ovat olleet välillä mukana talleilemassa...

WP_20141218_007.jpg

...ja Monalla tuntuu olleen erityisen hauskaa!

WP_20141218_006.jpg

Olemme käyneet yhden vauhdikkaan maaston sekä eilen köpsyttelimme pilkkopimeässä metsässä kun piti päästä testaamaan uutta ratsastusvyötä. Ihana oli käydä kiireisen viikon päätteeksi edes pieni metsäkävely ja ratsastusvyöllä oli kiva mennä pitkästä aikaa. Piipi ei kyllä ollut aluksi kovin innoissaan kun lähdettiin ruoka-aikaan lenkille mutta leppyi melko pian. Ratsastusvyötä olen oikein kaivannut ja hyvä että sain sen nyt viimein hankittua. Torstain maastossa mentiin melkoista vauhtia mutta kivaa oli. Tamma vaan vinkui ja sitten mentiin! Päästeltiin Lemmenlaakson suora muutamaan ootteeseen eestaas niin että Neiti Hevonen sai purkaa energioitaan. Ei ole välttämättä maailman paras idea tuo kolmen päivän vapaa...

Kämppä on edelleen hieman vaiheessa mutta suhteellisen toimiva. Sain vihdoinkin ripustettua Lontoo-taulun seinälle ja olen tästä kovin tyytyväinen. Sitä on kiva katsella ja fiilistellä kivoja enkun aikaisia muistoja.

WP_20141217_003.jpg

Ai niin, ja meidän possuperhe on kasvanut kahdella uudella jäsenellä. Erityisesti Mona on kovin innoissaa nästä kippurahännistä...

WP_20141216_011.jpg

On aika lähteä poraamaan naulakot eteisen seinään, siistiä asuntoa iltapäivällä tulevia vieraitani varten ja sitten ratsimaan, kauppaan yms. yms.yms.

Eve