WP_20141130_009.jpg

Tunnen taas jälleen kerran suurta kiitollisuutta siitä että saan omistaa tämän hevosen. Meillä on takana mahtikiva viikonloppu. Olemme maastoilleet kaksin ja toimineet myös maasto-oppaina uusille tallilaisille. Tänään oli ilmassa todellista tyttöenergiaa kun lähdimme tammaporukassa tutustumaan lähimaastoihin. Ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita tästäkään maastosta mutta ihan mielettömän kivaa oli. Piipi tuo minulle niin paljon positiivisia fiiliksiä ja hyvää oloa, jota en osaa kuvailla minkään kielen sanoilla, niin että saisin muut ymmärtämään edes puoliksi mitä tarkoitan. Sitä on vaan kertakaikkiaan niin hymy korvissa sisäisesti ja ulkoisesti! 

Uudet tallillaiset on tosi kivoja ja pelkäämäni muutos onkin osoittautunut lähes pelkästään positiiviseksi.

Kaikista parasta hevosharrastus on ehdottomasti silloin kun ei tarvitse kello kädessä juosta ja saa kaikessa rauhassa toimittaa talliaskareita vailla kiireitä. Tänään oli sellainen päivä.

Nyt on massu täynnä evästä ja heti kun saan itseni kammettua tästä sohvalta ylös, lähden koirien kanssa ulkoilemaan. Kohta on viiden päivän jouluvapaa ja aattomaastokin sovittuna.

Ihan mahtavaa kun on näin hyvä fiilis! Sitä arvostaa.
Eve