Oevoe! Sunnuntai ilta, klo 20 ja viikonloppu viuhahti ohi jossain vaiheessa!!! Ulkoiltu on ja liikuttu, muutama irtokarkkikin syöty. Tili tuli ja tili meni, mutta silti fiilis on aika kiva kun tässä on taas päässyt harrastamaan koko viikonlopun. Ensi lauantaina onkin sitten eka Memmu Koiviston valmennus meidän puskaporukalla. Kaikki ollaan aika täpinöissä. On nimittäin melkoisen monta aikaa on kulunut kun olemme viimeksi ratsineet valvovan silmän alla...

Tänään käytiin taas maneesilla ja tällä kertaa saatiin koko halli omaan käyttöön. Meitä oli minun ja Pipanan lisäksi Tiina ja Äffä sekä Petra ja Viki. On se vaan niin mahtavaa mennä sisätiloissa kun ei tarvitse pelätä että liukastuu. Pohja on pehmeä eikä tule pyryä tai muuta moskaa niskaan. Niin luksusta, ei voi muuta sanoa. Tunti hurahti nopeasti, kuin siivillä. Kävelyineen kaikkineen siis noin kahden tunnin ratsastusrupeama tänään. Piipin kanssa otettiin siirtymisiä jotka meni hyvin. Tehtiin päätyihin ravivoltteja ja otettiin myös paikalta ravia.  Mentiin normaalia enemmän harjoitusravia kun tamma malttoi liikkua hillitysti. Väistöjen kautta tuli hyvin kuulolle. Kulmissa on tekemistä varsinkin kun minä hötkyn selässä. Ottaa selvästi tammaa koville tuo kulmatyöskentely. Oli aika hikinen tunnin jälkeen vaikka maltillisesti mentiin. Kotona maistui melassivesi ja porkkanat hyvältä!

Eilenkin oli superkiva maasto kun tallikaveri Äffän ja Tiinan kanssa käytiin Lemmenlaaksossa pitkän kaavan kautta. Tammat sai mennä eikä meinata. Kumpikin ovat reippaita liikkuvat luvan saatuaan vauhdikkaasti. Sopivat hyvin yhteen kun ovat saman tempoisia. 

Koirien kanssa maratoonasin tänä iltana pitkän lenkin, kerrankin. Käytiin samalla siivoamassa Piipin paskat maneesireitiltä.

Nyt siis reippaana uuteen viikkoon, joka toivon mukaan sujuu vauhdikkaasti niin että on taas pian viikonloppu!

WP_20150118_001%202.jpg

Eve