Hevosen katse on niin kaunis

WP_20150129_002.jpg

Muru

WP_20150129_007.jpgWP_20150129_001.jpg

Kohta mennään

WP_20150129_008.jpg

Meidän harrastus, horselfieitten ottaminen

WP_20150129_006.jpgWP_20150129_003.jpg

Tämä päivä alkoi hyvin! Lähdettiin nimittäin Piipin kanssa Lemmenlaaksoon palloilemaan. Ketään muita ei siellä ollutkaan joten saatiin koko alue käyttöön. Pyrin siihen että Piipin kulkisi hallitusti ja melkoisen hyvin siinä onnistuimmekin lukuunottamatta muutamaa vauhdikkaampaa pätkää jolloin tammuskainen pyrki hieman painamaan ohjalle. Käytettiin koko alue hyväksemme; kiipeiltiin, ravailtiin, käveltiin eri tempossa ja sitten, parasta kaikesta, tehtiin pari laukannostoa. Piipi siis todellakin nosti oikean laukan avuista. Käytin mutkat oikealle hyväksi ja siitä se lähti eikä siis minkään ison ravin kautta vaan ihan nostaen. Sellaista hulvatonta nelistelyä mutta laukkasipa kuitenkin ja sain vähän himmailtuakin eikä pudonnut ratsureima heti raville.  On ihan mahtavan hienoa että homma nytkähtelee aina jonkin verran eteenpäin.

Mulla on nyt tosi seesteinen olo hevoselämässä; tallilla on kiva käydä ja siellä on rento meininki. Valmennukset ovat alkaneet ja Piipi on pysynyt suhteellisen terveenä. Hervoton pärskiminen on myös lähes loppunut. Olen käyttänyt nostrilvet sumutetta koko ajan ja antanut headshakerille tarkoitettuja yrttejä. Katotaan mitä tapahtuu jos/kun tulee seuraavat pakkaset. Sittenhän sen näkee miten nokka reagoi.

Hevoselämä on antoisaa, enkä totta puhuakseni ollenkaan ymmärrä miksi joku ylipäänsä haluaisi olla ilman hevosta! Tämä on ihan naurettavaa mutta minua käy usein sääliksi kanssaihmiset jotka eivät ole päässeet tähän hevosjuttuun sisään. Sukset kainalossa, matkalla kohti latuja, sauvat heiluen pyörätiellä tai iltakävelyllä puolison kanssa on niin puuduttavan tylsä pelkkänä ajatuksenakin että ihan puistattaa. Olen todella onnellinen ja etuoikeutettu kun saan olla tämän hevosharrastuksen parissa, ajaa itseni päivä toisensa jälkeen loppuun, nukahtaa ulkovaatteet päällä sohvalle, unohtaa iltatoimet ja keittiön siivoukset ja vaipua uneen, viimeisenä ajatuksena se, että kohta pääsee aamutalliin ja Piipin luo.

I just lovelovelove my life!
Eve