Ja välillä vähän liikaakin. Meille tuli Piipin kanssa lähtö tallilta ja epäreiluuden kokemus taas jälleen kerran tämän tallinpitäjän taholta. Ehkä on parempikin että lähdetään, vihelletään peli poikki ja saadaan tämä ailahtelevainen kohtelu loppumaan. 

Monelle ihmiselle tuntuu vaan olevan helpompi elää kaikenlaisen paskanjauhamisen ja valehtelun keskellä ja uskotella asioiden olevan hyvin kunhan vaan ei tarvitse kohdata tilanteita, ottaa kantaa tai kantaa vastuuta. Fakta on että rehellisyyttä ja suoraa puhetta ei kestetä; näin se on aina ollut ja tulee olemaan. Asiat otetaan henkilökohtaisesti eikä ollenkaan välitetä mitä pinnan alla tapahtuu. Kunhan vaan päällisin puolin näyttää hyvältä. 

Olen loukkaantunut ja todella surullinen siitä että olen tehnyt kaikkeni tämän tallin eteen, auttanut monessa ja yrittänyt pitää uusia ihmisiä informoituna siitä mitä tallilla voi ja ei voi tehdä, niin että vältetään turha huuto ja melske tontilla asuvan alkoholisti ukkelin taholta. Ja nyt kaikki kaatuu sitten minun päälle. Kaikenlaisia käytäväkeskusteluja käydään ja luulenpa että minunkin lähtö oli tiedossa muilla tahoilla ennen kuin sain siitä itse kuulla.

On outoa että ihmiset eivät voi puhua asioista suoraan vaan hautovat niitä mielessään ja keräävät vihaa. Tunnetaan epävarmuutta toisista ja oma asema uhatuksi. Lähdetään mukaan kaikenlaisiin keskusteluihin oman edun tavoittelu mielessä.  

Ihmisiin ei voi luottaa, se pitäisi aina valitettavasti muistaa. Joka paikassa olisi parasta olla mahdollisimman väritön, hajuton ja mauton. pitää mielipiteet itsellä ja valita välinpitämättömyys, jauhaa paskaa selän takana ja hymyillä edessäpäin. Sillä tavalla tässä maailmassa tuntuu pärjäävän mutta se ei ole minua varten 

Eve