Piipillä oli maanantaina osteopaatti ja hoidoista johtuen ei pariin päivään saanut mennä selkään. Siispä tiistai-iltana päätettiin vähän humputella kentällä, mikä tarkoittaa meidän kielellä rentoa maastakäsittelyä. Toinen syy miksi päädyimme illalla kentälle oli se, että halusin Piipin pois tallista siksi aikaa kun tallikaveri rouhi heppansa kaurat. Siis mitä ihmettä, mietit varmaan!!?! Minäpä selitän. Piipin karsinan välittömässä läheisyydessä on kauranrouhintalaite joka pitää ihan kauheaa meteliä. En halua että Piipi on sisällä kun konetta käytetään, varsinkin kun on hyvin ääniherkkä. Meteli on sietämätön enkä näe syytä miksi Piipi pitäisi siedättää siihen, kuten minulle on ehdotettu. Me siis menimme kentälle ja tehtiin ihan perus taluttelua, pysähdyksiä, odottamista, luoksetuloa kutsusta, peruutusta yms. Piipi jolkotteli nätisti perässä, ensin liinassa ja sitten vapaana. Ehtipä se poseeratakin näyttävästi. 

WP_20150324_20_28_56_Pro.jpg

Jotenkin pidän tästä kuvasta kovasti! Piipi on niin ryhdikäs ja valot jotenkin mystiset siinä samassa. 

Tänään keskiviikkona hyppäsinkin taas pitkästä aikaa (kahden päivän tauon jälkeen...hih... ) selkään. Käytiin reipastempoinen muttei, yllättävää kyllä, mikään kaahausmaasto. Vauhtia riitti, mutta se ei ollut tällä kertaa mitään päätöntä menoa. Ihanan pitkät, ajoittain jopa maltilliset laukat vedettiin peltotiellä, jatkettiin laukalla ihan sänkipellon päähän, päädyttiin läheiselle hiekkatielle jossa vaihdettiin kävelyyn ja lopulta tultiin takalaitumia pitkin takaisin tallin pihaan. Kivaa oli, niinkuin aina Piipin kanssa. Aikataulullisesti meni ihan nappiin, sillä Piipi palasi hoitotoimenpiteiden jälkeen tarhaan juuri ennen kahta, jolloin meidän tallilla jaetaan päiväheinät. Se oli tänään allekirjoittaneen vuoro joten heinänlaittajakin oli ajoissa paikalla!

On kyllä ollut outo keli tänään. Lunta satoi aamulla parin tunnin ajan ihan reippaasti ja nyt on sitten täysi auringonpaiste, joka lämmittää jo ihan kunnolla. Talvi yrittää takaisin, mutta turha toivo! Kevät pitää pintansa!

Palaillaan!

Eve