Pitkästä aikaa kävi niin, että viikko ilman postauksia ehti vierähtää ihan huomaamatta. Faceen olen jotain päivitellyt, mutta bloggaaminen on jäänyt, joten ajattelin nyt tehdä yhteenvedon kuluneesta viikosta. 

Maanantai 16.3

Piipillä oli vapaata tänään, kuten usein maanantaisin. Viikonloppuna tulee aina ratsastettua suhteellisen paljon, joten Piipi yleensä lepäilee maanantait. Muuten ei mitään mielikuvaa miten päivä sujui. Oletettavasti kävin ainakin koiralenkillä ja söin... Hih!!

Piipi ja Martta paistattelee päivää

WP_20150317_12_19_34_Pro.jpg

Tiistai 17.3

Piipin kanssa kaahailemassa lähi pelloilla. Hyytävän vauhdikasta laukkaa ja reippaita ravipätkiä sekä jonkin verran myös tarkoituksellisesti hallitumpaa menoa.

Keskiviikko 18.3

Aamupäivällä maastoon kera tallikaveri-Lauran ja 5-vuotiaan Fempun. Tammat pelasi hyvin yhteen. Laukatkin otettiin ja arvata saattoi että kun Piipi otti ja lähti, jäi toinen heponen niin sanotusti kuin "nalli kalliolle". Kiva lenkki! 

Koirien kanssa käytiin tselkkaamassa hautausmaan takana olevat maastot. Tallilla ovat kertoneet että siellä voi käydä myös ratsimassa ja mehän collieitten kanssa lähdettiin tietenkin tsekkaamaan paikat kun asutaan lähellä. Lupaavan näköistä, joskin jäistä vielä. Kiva siellä oli koirienkin kanssa taivaltaa. Rauhaisaa ja kaunista!

Maastoreittien tutkailijat

WP_20150318_17_04_49_Pro.jpgWP_20150318_17_04_03_Pro.jpgWP_20150318_16_58_30_Pro.jpgWP_20150318_16_39_09_Pro.jpg

Torstai 19.3

Työterveyshoitajan luona käymässä. Olen saikulla ja oli ihan kiva mennä päivittämään tilannetta. Sen enempää en avaa saikkuni syitä, mutta mitään sinänsä vakavaa ei ole ilmassa joskin vointi on aika hutera juuri nyt. 

Terkkarilta ajoin päiväkaffeelle työkaverini Pian luo. Rupateltiin niitä näitä, juotiin kaffetta ja syötiin iiiihanat creme brüleet. Namskis! Oli kiva tavata pitkästä aikaa. 

Piipi lomaili tänään ja minä kävin tekemässä iltatallin. 

Perjantai 20.3

Tästä päivästä muistan päällimmäisenä erittäin onnistuneet laukannostot. Olin sen verran euforiassa kenttäsessiomme jälkeen että kaikki muu on jäänyt perjantain osalta hämärän peittoon. Menin siis pitkästä aikaa kentällä ja loppuviimeiseksi otin laukat kumpaakin suuntaan. Hyvä kun en kyydistä pudonnut kun olin niin tyytyväinen! Olen niin ylpeä mun tammuskaisesta joka edistyy! 

Laukannostaja lepuuttaa

WP_20150320_13_37_39_Pro.jpg

Kävin myös pankissa allekirjoittamassa panttipapereita, sillä omistamamme asunto-osake on vakuutena poikani asuntolainassa. Niin, poikani Tomi on ostanut ensiasunnon 21-vuotiaana ja hänestäkin olen ylpeä! Tässä tapauksessa voi todellakin sanoa että pojasta polvi paranee... 

Lauantai 21.3

Aamutallissa oltiin koirien kanssa. Hyinen tuuli teki ilmasta tosi raakaa. Dalia ja Mona ovat jo tosi kokeneita tallikoiria! Piipin kanssa käytiin korkkaamassa hautausmaan maastot. Jäät kun lähtee niin siellä voi jopa rallitttaa, no, jos kehtaa... Rohkea ja reipas tamma sukkuloi kiitettävästi liikenteen parissa. Kuski kannusti parhaansa mukaan. Mielessä painoi ennen maastoa ja oikeastaan koko loppupäivän tallilla saamani "palaute" loimittamisesta. Ei ollut kovinkaan rakentavasti annettu joten paha mielihän siitä tuli. Asiat voi esittää niin monella eri tavalla. Tämä tapa ei ollut kovin kiva... Nyyh!

Loppuiltana katsoin pari leffaa netflixistä. Onnistuin jopa olemaan ensimmäisen aikana nukahtamatta. Toisesta meni keskeltä iso osa ohi. Olen toivoton...

Olen mainosten orja ja ostin vihdoinkin findus mikro kanelipullia,

findus.jpg

joita olen nyt urakalla nauttinut pitkin viikonloppua. Ihan maukkaita ovat ja nopeasti valmistuvat, nimittäin yhteen pullaan menee noin puoli minuuttia! My kinda buns...

Sunnuntai 22.3

Tänäänkin aamutalli. Stressassin pitkin yötä loimittamisesta. Laitoin nyt eilisen emännän hevoselle loimen, Varmasti nyt sitten ei olisi pitänyt laittaa. Ei meinannut takkia löytyä ruunaparalle. Voi olla että meni väärä riepu, No, saapahan taas sitten purkautua tätönen...

Jatkoin suoraan aamutallista omat hommat ja ratsastuksen. Ihana oli puuhailla tallissa ihan itsekseen. Rauhallista oli ja mukavaa. Käytiin valveen montuilla, hyvin lähellä siis vanhaa lahdentietä. En viitsinyt lopulta mennä Lemmenlaaksoon vaikka kahden vaihella olin. Päädyin menemään polkuja Valveella ja sitten taivalsimme takaisin kotiin.Ihan kiva keli ja hyvä mieli tuli kun joku mies pellonkulmassa kehui Piipiä hienoksi. 

Söpöläinen...

WP_20150321_14_57_27_Pro.jpg

...vai muuli?

WP_20150321_14_58_17_Pro.jpg

= SÖPÖ MUULI!!!

On korkea aika lähteä lenkille koirien kanssa, sillä ovat nyt sen oloisia että ulos pitäisi päästä! Aamu-ulkoilut oli niin aikaisin ettei ihmekään. So long ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Keep it cool!

WP_20150319_07_16_36_Pro.jpg

Eve