Näin se lähti päivä käyntiin, Monsterin hellässä huomassa.

WP_20150519_07_36_28_Pro%201.jpg

Tytöillä on aina aamuisin hirveä kilpailu siitä kumpi saa enemmän huomiota. Tämä draamaa yltyy melkoisen äänekkääksi, jos sen sellaiseksi päästää. Toinen kiikuttaa lelua tullakseen huomatuksi ja toinen tunkee ihan viereen. Suupielet kääntyy irvistykseen ja äänihanat aukeaa. Naapuri parat!

Ajelin hetki sitten pihalta nurtsin käsikäyttöisellä leikkurilla. Ei sitä kannata tuollaisen mitättömän pläntin takia mitään bensakonetta raahata pihaan, jossa kasvaa muutama voikukka ja minimaallisen vähän nurmea. En raaski ihan vielä haravoida leikkausjätteitä pois, vaan hämään itseäni ja muita luulemaan, että pihallani on rehevä nurmikko... Onneksi sentään mustaherukkapuskat kukoistaa ja sato näyttää lupaavalta. 

WP_20150519_17_18_39_Pro.jpg

Piipillä on tänään ollut vapaapäivä. Kävelin aamulla koirien kanssa tallille tekemään hommat. Haettiin myös Piipi sisälle että sain hänet harjattua ja levitettyä uuden ötökkämyrkyn. Kyseessä on clearfly-niminenn tuote, jonka tilasin seiskatallilta. Tämän pitäisi nyt olla joku uusi keksintö, joka toimii eri periaatteella, kuin perinteiset ötökkämyrkyt. Se muodostaa jonkunlaisen vahakalvon hevosen ihon pintaan eikä öttiäiset pääse näin ollen kiinnittymään, vaan putoavat pois. Purkissaan lukee että lotion, mutta suihkutettaessa ei kuulunut pientä pihinää kummempaa. Aukaisin pullon ja se oli täynnää rakeista, paksua tahnaa. Yritin soittaa seiskatalliin kysyäkseni että mitä ihme liisteriä pullossa oikein on, ja mitä sille pitäisi tehdä. Huomiseen jäi kun en saanut ketään kiinni. Lopulta levitin ainetta sormillani. Piipi pääsi takaisin laitsalle ja kyllä siellä nyt kelpaa olla, kun ovat päässeet uudelle lohkolle, jossa on taas kivasti syötävää. 

Eilen käyntiin ratsimassa ja mentiin ekan kerran ravia jonkin verran. Yksi peltosuora paineltiin hieman rivakampaan tahtiin. Muutoin edettiin hallitusti ja varovasti. Viikon kävelykuuri päättyi ja kyllähän se meno Piipuskaiselle maistui. Tässä ollaan vasta lähtötunneimissa:

WP_20150518_16_43_12_Pro.jpg

Innokas muuli valmiina lähtöön

WP_20150518_16_43_21_Pro.jpg

Mitähän sieltä ikkunasta oikein näkyyykään...

WP_20150518_16_43_40_Pro.jpgWP_20150518_16_43_45_Pro.jpg

Onnellinen pallinaama ja hevoskaunotar

WP_20150518_16_45_05_Pro.jpg

Kävin illansuussa myös katsomassa valmennusryhmämme tuntia maneesilla. Toisten valmennusta seuratessa tuli kauhea palo taas päästä itseki tunnille. Nyt on jo kaksi valkkua mennyt sivu suun, joten ei kai mikään ihme, että on jonkin verran tuskaista seurata toisten ratsastusta. 

Tänään on muuten ollut ihanan lämmintä ja päivä on hurahtanut iltaan hurjan nopeasti!
Ollaan kuulolla!

Eve