Herkkupäivä alkaa olla illassa ja hyvä niin, sillä olen pistellyt mahan täyteen jädeä. Ihan hyvä taas hellittää muutamaksi päiväksi. Minulla on tosiaan herkkupäivä lauantaisin. Muulloin en sitten pullaa, keksiä, karkkeja, jädeä, jälkiruokia ym. makeeta saakkaan syödä. Olen myös pyrkinyt syömään kolmen tunnin välein, saadakseni aineenvaihdunnan paremmin toimimaan. Minun ongelma kun on se, että syön aivan liian harvoin ja liian isoja annoksia. Syöminen ikään kuin unohtuu ja sitten huomaan yhtäkkiä että on kauhea nälkä.

Olen myös tallivapaalla tänään ja tiukkaahan se tekee. Piipi saa vapaata

WP_20150612_16_35_14_Pro.jpg

(myös minusta) ja huomenna lähdemme sitten maastoilemaan. Näyttäisi olevan sadepäivä tiedossa mutta olkoon. Ötökkämyrkytin neidin eilen illalla oikein kunnolla, joten eiköhän se siellä laitsalla selviä. Maanantaina meillä onkin pitkästä aikaa valmennus. Mielenkiinnolla odotan sen vaikutuksia Piipin takaosaston ongelmiin. Itse palan halusta päästä tuuppaamaan ohjauksessa. Nyt mennään Piipin kanssa tosiaan rytmillä kaksi liikutusta ja yksi vapaa, mutta kohtahan Piipille koittaa sitten hieman enemmän vapaata, kun menen sinne leikkaukseen. Olen yrittänyt ratsastella kentällä pieniä rupeamia ennen maastolenkkejä, niin että tulee mentyä muttei liian rasittavia sessioita. Olemme lähinnä panostaneet kulmiin menemiseen ja niistä poistumiseen, suoraan ratsastamiseen sekä oikeaan tempoon. Olen myös ottanut pari kertaa laukannostoja, jotka ovat menneet ihan ok mutta parempiakin on kyllä nähty. 

Tänään on ollut hellepäivä ja olen kulkenut koko päivän sortseissa, aamulenkistä lähtien.

WP_20150613_09_50_33_Pro.jpgWP_20150613_13_22_36_Pro.jpg

Ihan mahtavaa, kun voi olla shortseissa, jotka ovat ehdottomasti kesävaatesuosikkejani. Alimmat ovat uusi hankinta, voitteko kuvitella, Lidlistä, josta olen usein ruokaostosten lomassa löytänyt vaikka mitä kivaa kohtuulliseen hintaan. Ovat muuten tosi mukavat päällä eli kannatti satsata. 

Mitäs muuta lauantaihin? Olimme koirien kanssa äidillä kylässä tänään. Poikani ja siskoni tulivat myös paikalle ja saimme ihanaa uunilohta ruoaksi.

Kyläilijät:

WP_20150613_13_29_29_Pro.jpg

Monsteri

WP_20150613_13_46_01_Pro.jpg

Daltton

WP_20150613_13_51_12_Pro.jpg

Colliepainia

WP_20150613_13_51_01_Pro%201.jpgWP_20150613_13_50_54_Pro%201.jpg

Äiti ja Dalia

WP_20150613_13_46_51_Pro.jpg

Ennen kotiin lähtöä kävin koirien kanssa hellelenkillä meille niin tutuissa maisemissa katselemassa uteliaana, mitä ovat uudessa, osittain vielä rakenteilla olevassa hienossa ratsastuskeskuksessa saaneet aikaan viime aikoina. Siellä näyttäisi pukkaavaan uutta maneesia, joita siellä tullee siis olemaan kaksin kappalein mielettömän hienon ja ison kentän lisäksi. Kävelytyskonekin on, mutta hienoista puitteista huolimatta en hevostani sinne veisi. Maastoja ei ole ollenkaan ja tarhat ovat aneemiset, pienet hiekkapläntit pellonlaidassa. Arvostan aivan toisenlaisia asioita, kun etsin tallipaikkaa, mutta ymmärrän kyllä että tosissaan kilpailevat ratsukot panostavat mieluummin puitteisiin. Sitä vaan jotenkin toivoisi hevoselle hieman hevosmaisempaa elinympäristöä.

Ruotsin häitäkin tuli katsottua telkusta jonkin aikaa. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea, joten kaikki siis hyvin lahden toisella puolen. Ihmettelin vaan joidenkin kuninkaallisten juhlavaatteita. Rahaa on teettää suurin piirtein mitä vaan, mutta kuitenkin onnistutaan löytämään joku säkkimäinen kolttu, joka ei istu mistään. Hyvin harvalla oli ns. wau-efektin aiheuttava asu. Drottning Silvian mekko oli ihan nätti. Se jäi mieleen. 

Leppoisa lauantai siis ollut ja nythän se tosiaan on jo illassa. Kunhan ensin saan suklaajäätelöt sulamaan, lähden käyttämään koiruudet pikku ulkoilulla ja sitten menen ajoissa tutimaan, että jaksan herätä aamumaastoon, mikä on siis suunnitteilla. 

Postailemisiin,

WP_20150613_13_48_02_Pro.jpg
Eve