Päivät ovat nyt aika tarkkaan rytmittyneet Piipin kylmäyksien ja lääkitsemisien mukaan. Tänään on vika penisilliinipiikki ja kipulääke loppui eilen. Pintahoito jatkuu edelleen. Liimapinteleitä ja tuffereita sekä muita aputarpeita kuluu suuria määriä.

WP_20150707_12_00_21_Pro.jpg

Piipi on todella kiltti potilas ja erittäin helppohoitoinen. Kaikki toimenpiteet sujuu ja rakas tammaseni seisoo kiltisti paikallaan kun mamma hoitaa. Duktig flicka!!

WP_20150707_12_00_41_Pro.jpg

Ajattelin tänään hypätä ratsureiman selkään pikku kävelylle ja katsoa mitä hän ja jalkansa siitä tykkää. Piipin hoitotoimenpiteiden välissä olen hoidellut koiria, ollut kukkien kastelijana lomalaisille ja tehnyt kaikenlaisia "järjestelyjä" tärkeisiin, toistaiseksi vielä blogissa salaisiin asioihin liittyen. Kaikki alkaa pikku hiljaa järjestyä ja elämä hymyilee vaikka aurinko ei sitä teekkään. Paska keli juu; kylmä kesäkuu ja hyinen heinäkuu. Äärimmäisyydestä toiseen, joko hiostava helle tai sitten kalsean kylmä, sadetta tietenkään unohtamatta. Ilmatieteenlaitos otsikoi kesän pahinta ukkosta tälle päivälle, mutta meillä ainakin on tällä hetkellä suhteellisen aurinkoista, joku outo valoilmiö siis. Peräänkuulutan +25 asteen lämpimiä päiviä, sellaista normaalia "lapsuuden" kesää. 

Nyt kutsuu dosetti ja tallihommat. Ja mansikkakausikin on kuulemma nyt sitten alkanut! Juhuu!!

Eve

aurinko.jpg