Tänne talvi tulla tupsahti joten pääsin nauttimaan hieman valoisammista vapaapäivistä. On kiva ettei joka puolella ole kuraa ja mutaa. Koiratkin pysyy siistimpinä eikä tarvitse olla koko ajan pesemässä. Kevyt, parin asteen pakkanen on ihan ok vaikken talven ystävä olekkaan. Helpottaa kummasti eläinten omistajan elämää... 

Mistä se ihmisen paras vapaapäivä on sitten tehty? 

Maastoilusta parhaassa seurassa,

WP_20151124_005.jpg

letuista,

WP_20151124_006.jpg

kotoilusta,

WP_20151124_007.jpgWP_20151124_009%201.jpg

sekä kunnon jalkapallo-ottelusta Monan ja Dalian kanssa!

WP_20151124_015.jpg

Siitä on paras vapaapäivä tehty!!

Innostuin taas kuvaamaan näiden ihanaisten lassietyttöjen kauniita päitä. Rakastan näitä lähiotoksia, ja rakastaisin vielä enemmän, jos olisi ollut kunnon kamera mukana, eikä tämä halpppispuhelimeni huono sellainen. Var så god: 

Mona Matias Monsteri 

WP_20151124_011.jpg

Prinsessa Dalia Daltton

WP_20151124_013.jpg

Mitäs muuta olen saanut aikaiseksi? Hain eilen naapurilta lainaksi rakennuspuhaltimen että sain tallin kostean ja kylmän ilman tasaantumaan. Tämä onnistuikin ja tallissa oli mukava +7 aamulla. Sanomattakin selvää on, että sähkölasku ei sitten olekaan enää yhtä mukava, mutta mitäpä sitä ei tekisi rakkaan Neiti Been hyvinvoinnin eteen. Tallin asteet oli nollassa ennen puhallinta ja se on kyllä hieman liian vähän. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu kun tulee niin sanottu kunnon pakkanen... Mulla on kyllä huikeat naapurit. Kaikessa aina valmiita auttamaan! 

Kauraa sain viimeinkin haettua tänään. Vanhaa oli about litra jäljellä. En tiedä miksi olen kupannut tämän asian kanssa, varsinkin kun paikka mistä sitä haen on kahden kilometrin päässä,mutta nyt vihdoinkin ryhdistäydyin ja sen tuloksena Piipillä on varastossa 100 kg evästä. Meidän käyttömäärillä se kestää ikuisuuden... Hinta oli 13 €, joten edes jotain hevoseen liittyvää voi nimittää halvaksi. Ja jos tililleni on ilmaantunut huomenna rahaa, niin ajattelinpa ajella agrimarkettiin Juvalle hakemaan pro-heinää muutaman paalin lisää. Tarvitsen myös pikapuoliin lisää melassisiirappia sekä greenlinea ja linimentitkin ovat lähes finaalissa, mutta nämä hankinnat teen sitten kun on varsinainen palkkapäivä. Voi miten kaipaankaan Puuiloa! Sieltä sai hevostarpeet paljon halvemmalla kuin agrista. 

Taas on päivä illassa ja huomenna pitäisi mennä työmaalle. Ihanaa, kun on ollut vapaata. On ehtinyt tehdä omia juttuja!

T:Eve