Heissan vaan, pikaiset kuvaterkut täältä meidän hoodeilta!

WP_20151204_016.jpg

Tässä on taas vapaapäiviä vietetty kaksin kappalein ja huomenna kutsuu työt. Vieläpä niinkin epäinhimilliseen aikaan kuin 6:45. Tämä tarkoitta heräämistä neljän maissa että ehtii eläimet hoitaa. Toivon todellakin, että keli on tämän iltaista parempi sillä ei ole kiva laittaa Piipiä pihalle klo 5 jos myrsky paukkuu nurkissa. 

Tänään oltiin kymmenen kilometrin kävelylenkillä Neiti Been kanssa, Ihan kivaa oli, vaikka meinasin kyllä jäätyä loppulenkistä. Siitäkin huolimatta että päällä oli vaatevaraston järeimmät aseet... 

Piipi lenkin jälkeen hoidettavana. Edessä asianmukaisesti melassivesi ja heinät. 

WP_20151204_002.jpg

Kävin täydentämässä Juva agrissa varastoja. Mukaan tarttui Greenlinea, melassisiirappia, kaksiteholinimentti, Arnica+MSM, Pro-heinää sekä ihan uusi riimu lellipollelle; tumman sininen sävy sävyyn Piipin kevyemmän toppiksen kanssa.

WP_20151204_009.jpg

Tokmannilta ostin joitain joululahjoja. Olen liikkeellä hyvin pienellä budjetilla joten lahjojen osto on melkoisen haasteellista. Olisi kiva ostaa jotain sellaista mistä on iloa saajalle sen sijaan että ostaa "muodon vuoksi" jotain vaan. Naapurille kasaan jonkinlaista herkkukoria, johon löytyi kolme tuotetta, Itse kori on vielä hakusessa ja sen sisältöäkin täytyy toki vielä täydentää. Jotain jouluista ja kivaa pitäisi löytyä. On melko vaikea ostaa herkkuja ihmisille joiden mieltymykset ei ole tiedossa. Äidin lahja löytyi myös tällä reissulla, samoin pari muuta. Ja pitihän sitä itsellekin jotain ostaa ettei tule paha mieli. Tokmannilla oli tarjouksessa paristokäyttöinen jalkaraspi jota olen himoinnut  jo pitkään. Onneksi olen malttanut, sillä nyt siitä oli todella hyvä tarjous. Nyt olen sitten illalla ahkerasti sisäänajanut tätä laitetta ja sen seurauksena jalkapohjani ovat ihan tulessa. Taisi vähän lähteä käsistä mun raspaaminen...

On ollut kiva olla vapailla, poltella kynttilöitä,

WP_20151203_009.jpgWP_20151203_001.jpg

fiilistellä joulua ja elää omaa elämää. Talliakin olen joulukoristellut. Siellä on nyt koristenauhaa pitkin poikin seiniä Piipin ilona (?). 

Toivottavasti kohta rupeaa väsyttämään, että tulisi nukuttua edes muutama tunti. 

Eve